[Pitanje] Gradovi?

Započeo αησηумσυѕ, Jun 27, 2013, 22:46:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, sta mislite da li bi bilo igraca kada bi se igrala dva grada LS/SF?

Znam ali po meni je bolje ovako, pa ko gde hoce kao sto sam i poceo da radim. Inace sad je za pocetak glavni LS ali posle toga SF, dok je trenutno SF bolji tj sve se uglavnom odvija u njemu, bolja zarada, ogranizacije, automobili, lepse mape i sve ostalo, ali i LS je lepo sredjen  :)
Poslednja Izmena: Jun 28, 2013, 14:42:22 POSLE PODNE od αησηумσυѕ

Pa dobro, ma da u principu ja sad ne pravim ono mapa do mape, nego uglavnom bitnije lokacije ali razmisljao sam i ako bude lagovalo odlucicu se onda za jedan grad i kraj :D Jos neko ?

Odlucio sam oba a kasnije verovatno jedan, po meni sve je smorilo u LS znaci 99% servera su LS a ja bi hteo nesto drugacije pa zato ;) Jos neko?

ado97

Ako napraviš da se radnja odvija u 2 grada , to uglavnom neće imati nikakve radnje .
Igrači će biti razbacani ako će ih uopšte biti , bolje ti je napravi jedan grad kako treba i kad njega napuniš onda širi .
Čista glupost je praviti radnju u 2 grada a nemaš toliko broj igrača.

Gledaj, u pocetku ce biti LS tu je trenutno 70% radnje, a sad kako nadolaze update-ovi sirim i drugi grad. Prvih 2-3 update-a ce biti glavni LS a posle toga aktiviram drugi grad a prvi verovatno gasim. Sad u SF su samo mape,2 org, i 2 posla, dok u LS 16 org, 18 posla, ceo grad izmapan, biznisi kuce i ostalo..

Ovako, dva grada nije lose pogotovo sto si uzeo LS i SF jer vecinom kad uzimaju 2 grada onda uzimaju LS I LV. Mozda da napravis LS skroz i onda radis SF ali ti je server otvoren i mape u SF ubacujes u update tj. SF ti budeo nesto kao zurka otvaranje SF, tako nesto :D

Pa da tako sam i planirao, sad je ceo LS aktivan a u nadolazecim updateovima sto sam jedan vec napravio polako se aktivira i SF a potom posle toga cu verovatno da ostavim po strani LS ili cu da ga obrisem jel je smorio vise :)

EDIT: Jos misljenja ?
Poslednja Izmena: Jun 29, 2013, 14:03:31 POSLE PODNE od αησηумσυѕ