[map] Afrika Role Play | Neke slike

Započeo Boris Spice, Jun 26, 2013, 23:52:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Boris Spice

AFRIKA GAMING IS BACK!

Pozdrav,evo da vam predstavim neke stvari sa Afrike Role Playa.
Mape je radio Baraba!

Afrika spawn

Vijecnica

Burg

Eh kad se setim AG :D Kad se setim da sa cekao otvaranje da konacno budem lider kada ceo dan bio online da bi najvise imao respekta kada ceo moj komsiluk igrao tamo :D To su bila vremena :P

Boris Spice

Citat: SpawneR. poslato Jun 27, 2013, 00:17:28 PRE PODNE
Eh kad se setim AG :D Kad se setim da sa cekao otvaranje da konacno budem lider kada ceo dan bio online da bi najvise imao respekta kada ceo moj komsiluk igrao tamo :D To su bila vremena :P

Sve je to moguce opet :D

Spawn mi nekako nije dobar, ne kazem da je los al moze bolje ;)
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Iskreno, afrika mi nikada nije bila zanimljiva, zasto? Nikada niko nije razmisljao o skripti, stavljao slike unikatnih sistema skripte, samo mape,mape i mape.. Sretno vam

The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action.
The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.

Citat: Killuminati poslato Jun 27, 2013, 09:49:19 PRE PODNE
Iskreno, afrika mi nikada nije bila zanimljiva, zasto? Nikada niko nije razmisljao o skripti, stavljao slike unikatnih sistema skripte, samo mape,mape i mape.. Sretno vam

Znam te ja odnegde :D Bronzani :P

Citat: AG | Boris Spiceâ,,¢ poslato Jun 27, 2013, 01:32:52 PRE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Jun 27, 2013, 00:17:28 PRE PODNE

Sve je to moguce opet :D

Moguce jeste ali tim koji vodi server nije sposoban da to odrzi izuzev Gagija.

Citat: SpawneR. poslato Jun 27, 2013, 13:20:10 POSLE PODNE

Logicno da me znas "odnegde" :P
Nego ima li ovo forum?

The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action.
The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.

Boris Spice

Citat: Killuminati poslato Jun 27, 2013, 15:13:52 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Jun 27, 2013, 13:20:10 POSLE PODNE

Logicno da me znas "odnegde" :P
Nego ima li ovo forum?

nema jos,ovaj put sve ide polako