Europe Life RolePlay

Započeo Reeder, Jun 21, 2013, 20:03:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Europe Life RolePlay


Skripter: Reeder

Vlasnik: Mixajlovic

Server Info

IP: 193.192.58.206:7792
Slotova: 80
Mapa: San Andreas
Mode: ELRP - Version 1.0


O Serveru

Mod se znatno razlikuje od ostalih modova na balkanu sto cete i sami primetiti kada dodjete na server. Mod je citav dinamican i ima veoma dobrih sistema. Kada dodjete na server prvo sto morate jeste izvaditi licnu kartu i tada cete morati da izabere naciju na serveru. Postoje 2 nacije: San Andreas i server uklonjen!. Kada to izabere moracete sacekati 15 minuta da vam licna bude gotova. Kada to zavrsite potrebno je da se zaposlite. Kako bi se zaposlili potrebno je da odete do tog posla i da se zaposlite, lokaciju poslova mozete videti na /gps.


House Sistem

Na serveru postoji 1100 kuca koje su rasporedjene po citavoj mapi. Cene kuca su od $50,000 do $3,000,000. Moguce je imati 2 kuce. U kucama cete se spawnati nakon logina. U kucama je moguce drzati novac, oruzje, drogu i materijale. Takodjer na kucama mozete imati i straznji ulaz koji se inace donira.


Biznis Sistem

Biznis je investicija u koju morate puno ulagati, ali naravno mozete puno i zaradati,  u nekim bizovima vise, u nekim manje. Trenutno na serveru postoji 30 bizovi od kojih ima ammunationa, 24/7 prodavnica, prodavnica odece, itd... Cene bizova su od $40,000 do $1,200,000



Car Ownership

Svaki igrac moze posjedovati 4 auta, dok Gold i Platinum VIP-ovi mogu 5 auta. Auta mozete kupovati u auto salonima koji su rasporedjeni po citavoj mapi. Cene automobila su od $10,000 do $1,300,000.


Radar Sistem

Radari sluze za automatsko slikanje i pisanje kazni onim igracima koji voze iznad dopustene brzine. Radari su rasporedjeni po citavoj mapi i kazne mogu biti od $100 do $1000.


Sistem Pustanja Muzike

Ovo je sistem koji svaki igrac moze koristiti da bi pustio muziku koju on zeli u radiusu od 30 metara. Sistem se koristi tako sto igrac ukuca odredjenu komandu i link pesme i pesma se automatski cuje u radiusu od 30 metara dok igrac koji je postavio ne ukloni radio ili  dok ga admin ne ukloni.


Lista Organizacija

LSPD
FBI
Hitna i Vatrogasci
SADPS
Nacionalna Garda
Vlada
Hitman
Taxi Kompanija

Lista Familija

Triade
LCN
Groove Street Family
Ballas Family
Surenos
MS-13
The Lost


Lista Poslova

Advokat
Detektiv
Kurva
Diler Droge
Reporter
Mehanicar
Bodyguard
Diler Oruzja
Diler Auta
Boxer
Krijumcar Droge
Dostavljac Novina
Kamiondzija
Tazi Vozac
Zanatlija
Konobar
Raznosac Pizza
Dostavljac Produkata
Krijumcar Oruzja

Slike sa servera


Poslednja Izmena: Jun 21, 2013, 20:04:15 POSLE PODNE od Reeder

ado97


Opis moze bolje,mod je solidan,bio sam kod vas na serveru Helper lvl 3,administracija vam je super,nadam se da ce  tako i ostati.


Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Opis 8/10, forum loš, preporučujem da uzmete SMF forume, svi to koriste, najbolje je, ili ako hoćete vBulletin(on je malo teži za instalaciju)

Momci zasto stalno novi serveri koji imaju dnevno max 10 servera? Zar nije bolje svi da odete na neki od postojecis zavisi sta te zaima.. Ako hoces dobar RPG/DM, odi na CH , ako hoces samo RPG odi na BG ko hoces Hard RP odi na Co,a imas milion servera za otici ti se kocis i gubis vreme... Srecno.

ma nez sta je sa serverom ovih dana. Inace svaki dan bude 30+ igraca.


Ako se ne varam, po slikama bar, NGG mod? Koliko je to uredu neznam..




The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action.
The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.


Srecno  ;)

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling



Mogao si detaljnije da opises poslove i organizacije.
Sretno :)

Boris Spice




Mape ne izgledaju lose, sretno :)