Prijavljujem Vlado_RaptoxX

Započeo Kiki_Radeon, Jun 04, 2010, 12:53:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo on je mene prijavio za kradu gamemoda...ja i on smo priatelji u RL i prije 2 mjeseca skriptali smo SFBRP, E sad on otvara sa drugima server a mene je zajebo...i sad ono sto smo skriptali on smatra da je sve n jegovo, i onda je mene prijavio! ja nisam nikome nista ukro... promijenio sam gamemod, i uskripto svoje, samo sto je bilo u tom gamemodu uskriptano ja sam ubacio Organizacije i on mene prijavljuje! nije uredu od njega.. i molim vas da se na tu prijavu ne obazirete hvala!

covjece ti si naskripto pickupove u taj gm ja sve ostalo . aj ljepo odsetaj i pomiri se s tim skriptat neznas i ja kradem gamemod koji sam ja napravio?

sta je glupane? a? ko krade picko jedna? ma zaboravi da sam ti vise i priatelj ja ti kradem? MTA objekte ko je napravio? izbacuj ih van pickapove izbacuj van! ja cu inta promjenit sad organizacije! i napravit svoje! al zaboravi da postojim! zaboravi!

Dada.. ti si uskripto svoja 2 pickupa, 3 auta i ubacio si sve ono sto si trazio pomoc ovdje na balkan sampu, ima oko 10 tema.. I onda ti znas skriptat, ni textdraw nisi znao stavit, ma daj odi..

I niste SKRIPTALI sfbrp, nego je skriptao sfbrp i to ne ti nego Vlado!

Mappanje NIJE SKRIPTANJE !!

Uzmi novi GF, i pocni editat..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

da jesam uzeo sam novi gf mod luksa uzeo sam samo sam iz sfbrp-a kopirao Organizacije i Objekte od organizacija to cu promjenit sad! al ti si vlado supak kakvog nema

Kiki mislim da bi ti trebao malo na hladenje, jel ti jasno da nesmijes psovati? Usput, dolazi i do svaÄ'e...

LOCK!
Poslednja Izmena: Jun 04, 2010, 13:09:14 POSLE PODNE od <- Tequila ->
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...