[POMOC] MTA ne vide se odma objekti

Započeo Denis_Lapi, Jun 15, 2013, 18:29:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako problem je u tome sto se objekti u MTA ne vide odma nego mora da im pridjem pa da secekam malo a posle sve normalno i cim se kasnije udaljim od njih pa probam da s evratim ja propadam i tek kasnije se stvaram ponovo na objektu (podloga recimo) moli0o bih za pomoc

Jos nesto ako neko ima RemoveObject za TRG molio bih da da mi ih da bio bih mu zahvalan puno, converter mi ne izbacuje RemoveObject iz MTA kad brisem

Hvala Unapred, pozdrav.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

moguce onda da je do objekta na trgu ih ima preko 490 objekata sad ja ne znam dali je to previse...mapao sam po izgledu, da izgleda lepo. A sto se tice RemoveObject, mozes li mi da ti link?

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Nasao sam u potpisu ali hvala u svakom slucaju :D A sto se tice objekata jel mislis da je to mnogo za  trg koji je radjen od 0 , jer pazi ja kad radim test u MTA to sve prelepo izgleda a kad ubacim u GM onda baguje i smara tako :/

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Ne znam da li smem novi stream da koristim posto ovaj edit koristi taj stream koji sada imam strah me je da ne zeznem nesto jer sam moj trud otici u nepovrat onda :/

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Mozes li mi dati link sta treba da skinem i neko malo upudstvo posto to nikad nisam radio do sad :D

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Jesam jesam nego sam mislio da ti znas da ne gubim vreme dok cekam da mio tamo neko odgovori
:D

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Hvala u svakom slucaju :D ziv bio!

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com