[SMF TEME]Joko Design

Započeo proXboss, Jun 15, 2013, 12:11:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pa nije moja tema ali sam ju edito vidje ti češ na demo situ tu se slabo vidi
Na ovoj temi nas je radilo troje

Citat: #define Eagle   3а[Ð"]лЕ poslato Jun 26, 2013, 10:34:46 PRE PODNE
Bilo bi mnogo bolje da si ti ove teme radio od 0 i da si onda objavio svoje radove.
Ti nisi nikakav web dizajner , jel pravi dizajneri znaju jezike koji se koriste , a kladim se da ti ni neznas jezike koji se koriste u smf-u i koje si koristio.
Ti si samo dodao par slika u tvom cpanelu i izmenio css kod od teme , od kojeg znas samo da promenis izvorni kod gde se slika nalazi u sl. i par fonotova , a dok si to menjao neznas ni sta cemu tacno sluzi , i izmenio si samo creditse u php kodu.
Ovo lepo izgleda , ali tek kada uradis od 0 neku temu onda to stavi da pokazes , a ovo su samo izmenjene gotove teme , sto uostalom moze svako ko pogleda malo tutoriala.


Hahahah pa ti si lud, kao prvo ja znam raditi temu od 0 i nemaš tu jezika nego moraš znati kodove jezik je Engleski mada se može složiti na HR ili neki drugi a vidi se da nemaš blage veze o smf-u i tko če ti raditi temu od 0 pa ni ovo na forumu nije tema od 0 a niti na jednom drugom forumu a i u kodovima znam dobro raditi a to čete vidjeti u novom portalu kad ga završim radim ga več 3mjeseca i nemojte mi više tako glupe komentare stavljati ako nemate blage veze o smf-u nemojte komentirati mi nešto oko kodova

Pa brat bratu, www.designer-joko.tk , tu bi se trebalo da se iskazes, a ti tvoje kodovi cu cisto mjenjanje CSS-a. A, trebao bih napraviti edit koji se nemoze prepoznati koji je edit, dok na tvoj str odmah mozes reci koja je tema... Malo se vise trudi... Ti tvoji "kodovi" su zapravo jezici, SMF je stvoren na bazi HTML + CSS+ PHP jezika, na toj je eagle mislio.

Los ti je design logoa a teme ko teme nastavi da napredujes...
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).