◄ Tražim team za svoj server ►

Započeo ...Neno..., Jun 15, 2013, 11:26:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Potreban (Skripter ili maper): Skripter
Nagrada: Vlasnik zajednice.
Vaše godine: 22
Kontakt: privatna poruka
Ostalo: Potreban mi je iskusan skripter, voljan da radi, i da ne odustaje tako lako, ne treba nista da pomaze finansijski i to, server vec ima domenu ts3 i samp server zakupljen. Ko je zainteresovan neka mi posalje poruku.

Nagrada: Trenutno nisam u mogucnosti nikom placati..Imam dobar plan sto se tice moda.Uglavnom,plan mi je naci skriptera nekog ok momka koji ce znati napraviti ideje koje imam sto se tice moda.Naravno vremena za radit mod imamo 1-2 godine sto je sasvim dovoljno da napravimo pristojan mod.Nisam u mogucnosti mu trenutno placati jer sam jos skolarac koji ima  17 godina -.- . Imao sam jedan neuspjeli pokusaj gdje sam platio skriptere i izbio sebi iz dzepa pare,a na kraju je odradjeno 2 sistema na modu i ekipa se raspala i tjt.Zato trenutno zelim da radimo mod sve po dogovoru i imamo vremena bas bas dosta..Na ljeto 2020 posto idem na sezonu tek tada cu moci tom skripteru poslati novac nekih 100-150 eura ukoliko zeli do tada cekati i raditi mod..Zelim otvoriti nesto ozbiljno,ali svi smo svjesni da trenutno nije moguce tako nesto ukoliko nemas para..Zato i zelim nekog skriptera s kojim cu moci suradjivati da napravimo neki dobar mod u godinu ili dvije i nakon toga sam vec zavrsio skolu i radim tako da ce tada biti novca za sve sto ce biti potrebno jednoj zajednici da radi na vrhunskom nivou..Hvala na razumijevanju ukoliko ima netko da mu se svidja ideja bio bih zahvalan da suradjujemo.Raspisao sam se ovdje bas dosta,ali ukoliko netko bude zainteresiran jos cemo se dodatno cuti i sve dogovoriti.
Vase godine: 17 soon 18 :D
Kontakt: Moze u PP pa se jos dogovorimo sve ts ili fb .
Ostalo: Nista

Potreban (Skripter ili maper): Junior Developer ; Mapper ; Designer ; Za šta god da misliš da si sposoban a da će pomoći serveru.
Nagrada: Dogovor
Vase godine: 15
Kontakt: click
Ostalo: //

Na modu je tek početo sa radom, otvaranje je verovatno u toku zimskog raspusta :)

Na modu se radi isključivo pushovanjem svakog apdejta na github, nema anydesk/teamviewer i sl.

Obavezno je full poznavanje git-a.

Nagrada: realna
Vase godine: 25
Kontakt: 061854302 viber
Ostalo: Pozeljno iz sarajeva

Nagrada: Novac
Kontakt: Privatna poruka ili e-mail: djomlakmmc@Yahoo.com
Ostalo: Potreban mi je iskusan (ozbiljan) skripter koji hoce da radi i koji zna dosta stvari da radi vezano za server. Obavezno napisite svoje podatke u poruci ili na e-mail. Godine, odakle ste, koliko skriptate, i da li imate vemena za takav rad (koliko vremena)

Hocu da napravim ozbiljan server sa ozbiljnim ljudima i ozbiljnom ekipom tako da ko je zainteresovan neka se javi

Nagrada: Dogovor, ako je stvarno dobar skripter onda postoji mogucnost RL placanja :)
Vase godine: 19
Kontakt: www.facebook.com/purda.bu/  ili ovdje PM!
Ostalo: Skripter koji je jako iskusan , snalazljiv i slicno :)

Potreban (Skripter ili maper): Skripter i maper
Nagrada: //
Vase godine: 20
Kontakt: PM
Ostalo: Trazim skriptera i mapera za otvaranje ozbiljne zajednice bez zajebancije i editovanja nekog moda "na brzaka"... Trazim ekipu koja je spremna na međusobno uvazavanje, sto se tice financiranja hostinga to je moj dio posla. Ukoliko mislite odustat nakon tjedan dana nemojte se javljat, isto tako nitko vam se nece mjesati u rad i sve uradjeno ostaje kod tvorca, tako da me ne interesira pristup skripti isto tako i mapama.

Citat: Esc0bar poslato Novembar 02, 2019, 13:41:30 POSLE PODNE
Ostalo: Trazim skriptera i mapera za otvaranje ozbiljne zajednice bez zajebancije i editovanja nekog moda "na brzaka"... Trazim ekipu koja je spremna na međusobno uvazavanje, sto se tice financiranja hostinga to je moj dio posla. Ukoliko mislite odustat nakon tjedan dana nemojte se javljat, isto tako nitko vam se nece mjesati u rad i sve uradjeno ostaje kod tvorca, tako da me ne interesira pristup skripti isto tako i mapama.
@Salesman skripta za novac, dobar je u svom poslu, preporuka

Citat: Esc0bar poslato Novembar 02, 2019, 13:41:30 POSLE PODNE
i sve uradjeno ostaje kod tvorca, tako da me ne interesira pristup skripti isto tako i mapama.
- Ne moze mapa ostati kod tvorca kad je mora dati skripteru da ubaci..

Potreban (Skripter ili maper): Skripter i Maper
Nagrada: Dogovor
Ostalo: Trazim ozbiljnog skriptera pre svega a posle i mapera, da otvorimo i napravimo ozbiljan server i ozbiljnu zajednicu, za pocetak nagrada ce biti minimalna ako uspe sve to onda ce biti sve ozbiljnije

Nagrada: Vlasnik zajednice
Vaše godine: 14
Kontakt: pm
Ostalo:potreban iskusan Skripter za mod od 0 !  8)
~ You're right i'm crazy,but you know what else?,I don't give a Fuck ~

Citat: JizzyCapone poslato Novembar 10, 2019, 19:39:16 POSLE PODNE
Nagrada: Vlasnik zajednice
Vaše godine: 14
Kontakt: pm
Ostalo:potreban iskusan Skripter za mod od 0 !  8)
Ubij se molim te, cuj mod od nula nagrada vlasnik

Potreban (Skripter ili maper): skriptera
Nagrada: Za pocetak pozicija kasnije novac
Vaše godine: 25
Ostalo: Hocu da napravim ozbiljan server sa ozbiljnim timom, treba mi ozbiljan skripter koji ima i volje i znanja za skriptanje. Ko se bude javio neka pise u PM koliko dugo skripta koliko ima godina i da li ima vremena za skriptanje, i da ostavi kontakt fb ili insta

Potreban (Skripter ili maper): Pomocni skripter
Nagrada: Pare
Vase godine: 185 i pol :p
Kontakt: PM pa cu dat fb..
Ostalo: znaci, ja ne stignem toliko raditi na skripti a pomocni skripter ima obaveza u RL itd. sada tko se javi nece dobiti pristup samome modz vec izvornoj skripti a ja cu uzet sistem koji je napravljen. za svaki sistem cemo se dogovoriti koliko para.

Citat: mmlinaric poslato Novembar 16, 2019, 19:02:19 POSLE PODNE
Potreban (Skripter ili maper): Pomocni skripter
Nagrada: Pare
Vase godine: 185 i pol :p
Kontakt: PM pa cu dat fb..
Ostalo: znaci, ja ne stignem toliko raditi na skripti a pomocni skripter ima obaveza u RL itd. sada tko se javi nece dobiti pristup samome modz vec izvornoj skripti a ja cu uzet sistem koji je napravljen. za svaki sistem cemo se dogovoriti koliko para.
neka moderator nadoda samo..
obavezno je poznavanje mysql-a.