◄ Tražim team za svoj server ►

Započeo ...Neno..., Jun 15, 2013, 11:26:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Potreban (Skripter ili maper): Skripter
Nagrada: Naravno pozicija Skriptera
Vaše godine: 20
Kontakt: Privatna poruka ovde na forumu.
Ostalo: Server je trebao da se otvori skupili smo mali broj ekipe ali smo stopirali dalji rad posto sam imao privatnih problema koje nisam mogao odloziti.Sada imam vremena dosta hteo bi da probam nastaviti tamo gde sam stao.Treba mi skripter iskreno ne planiram raditi mod od 0 ne isplati se na ovoj sceni.Hteo bi skripter da zna raditi na modu imam jedan mod koji je dobar i pokazao se na dosta sadasnjih servera da je dobar mozemo se naravno dog.Potrebno je doradjivati taj mod i sve ostalo.Ako neko ima zelje i volje da radi na modu neka mi se javi bio bi zahvalan..
Posetite nas : 5.199.142.88:7899

Potreban (Skripter ili maper): Oba
Nagrada: Pozicija na serveru
Vaše godine:16
Kontakt:PM or FB
Ostalo: SAMO OZBILJNI

Nagrada: Skripter na srv.
Vaše godine: 21
Kontakt: PM na forumu
Ostalo:Ovako nisam dugo igrao samp batalio sam pa reko aj sada smorio se pa da napravim neki srv,bio sam na dosta srv owner i tako to.Treba mi skripter neki da zna raditi na modu da radi edit ne zelim a i nemam volje za mod od 0 raditi posto se ne ispalti,pa ako neko zeli da probamo nesto da otvorimo neki server neka se javi.Treba da zna raditi dobro edit moda pa ako hoce neko neka se javi....Pa da vidimo sta i kako..

Nagrada: Dogovor
Vaše godine: 87
Kontakt: PM
Ostalo: Sitan poslić oko jednog već postojećeg moda, mali edit i to. Ništa ozbiljno i pre teško :)
Graphic & Web Designer

Nagrada: Skripter na srv.
Kontakt: PM na forumu
Ostalo:Ovako nisam dugo igrao samp batalio sam pa reko aj sada smorio se pa da napravim neki srv,bio sam na dosta srv owner i tako to.Treba mi skripter neki da zna raditi na modu da radi edit ne zelim a i nemam volje za mod od 0 raditi posto se ne ispalti,pa ako neko zeli da probamo nesto da otvorimo neki server neka se javi.Treba da zna raditi dobro edit moda pa ako hoce neko neka se javi....Pa da vidimo sta i kako..

Potreban (Skripter ili maper): Photoshoper,Web Dizajner
Nagrada: Dogovor
Vaše godine: 15
Kontakt: FB/PM NA FORUMU
Ostalo: Radi se na ozbiljnoj zajednici,pa nam je potreban logo nista posebno

Potreban (Skripter ili Maper): Maper
Nagrada: Maper na serveru!
Vaše godine: 15+
Kontakt: www.facebook.com/farishost
Ostalo: Potreban maper za BloodMoon Comunity, mora znati raditi u texture studio i map editor !

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Potreban (Skripter ili maper): PhotoShoper
Nagrada: Dogovor!
Vaše godine: 16
Ostalo: Treba da se uradi sitan logo za samp deatmatch server nista tesko nije dva-tri teksta i boje  :D
samo rejv i debele zene

Potreban (Skripter ili maper): Mapper
Nagrada: Dog cemo se
Kontakt: ovde PM ili na FB: https://www.facebook.com/pricenw.woods
Ostalo: Potreban ozbiljan i glavni mapper za Balkan Boys Community.

Potreban (Skripter ili maper): Ozbiljan skripter!
Nagrada: Dogovoricemo se.
Kontakt: PM na forumu za sada.
Ostalo: Znaci, potreban mi je skripter koji zna znanje da ono sto ja trazim moce da ucini, da odradi mod kako treba, server je hardplay znaci samo mod fali( imam forum ts cs srw)

Potreban (Skripter ili maper): Ozbiljan pomocni skripter!
Nagrada: Dogovoricemo se.
Vaše godine: 15
Kontakt: PM na forumu za sada.
Ostalo: Trebam skriptera koji je u mogucnosti pomjerati ulaze, praviti organizacije i da ne ostavlja Errore i warninge za sobom (POMOCNI SKRIPTER MI TREBA) Zajednica po Imenu Blood Moon

Potreban (Skripter ili maper): Maper
Nagrada: Admin 6 ili platiti ako je potrebno
Vaše godine: 16+
Kontakt: FB: Karlo Pavokovic
Ostalo: Ovo je jako ozbiljna zajednica

Potreban (Skripter ili maper): Maper
Nagrada: Pozicija na srv
Ostalo: Treba nam mapper da zna da mapa ne mora ko zna sta nema pozurivanja ali 1 mapa za pcoetak da vidimo kako radi,Srv se uskoro otvara za pocetak nece to biti bog zna sta velik srv sa 100 igraca ali mi cemo se potruditi da bude sto vise igraca sto pre.Tako da ako neko zeli neka mi se javi pa cemo se dog sta prvo da izmapa.Mod je uveliko u radu i dobar je.

Nagrada: Dogovor, ukoliko ste ozbiljni
Vaše godine: 43
Kontakt: PP
Ostalo: Potreban mod, nije roleplay, na skali od 1/10 u težini za izradu, 7. Procenjeno vreme rada je par dana.
Graphic & Web Designer