◄ Tražim team za svoj server ►

Započeo ...Neno..., Jun 15, 2013, 11:26:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Potreban: Model maker, covek koji ce praviti custom modele za 0.3.DL (objekte, skinove) uz jednog od vec postojecih, andree-a.
Nagrada: //
Vaše godine: 16
Kontakt: Discord - keydee#1688
Ostalo: U pitanju je server Southland Roleplay, 0.3.DL server koji je trenutno u razvoju.
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Potreban: Mapper
Nagrada: Dogovor
Vaše godine: 19
Kontakt: pm - fb
Ostalo: //

Potreban: Mapera, Skriptera
Nagrada: Novac (po dogovoru)
Vaše godine: 24
Kontakt: [email protected]
Ostalo: Prevenstveno trazim dobrog i iskusnog scriptera 18+, koji ima znanje na ovom polju. Uz to da je ozbiljan, postuje dogovor, vredno radi na GameModu,a za uzvrat uz dogovor ce biti lepo placen! Za vise informacija PM ili na email. P.S ( ovo sam ukratko obljasnio sta trazim, koje zainteresovan i zeli da udje u ovaj projekat neka mi se javi, pa cu detaljnije obljasniti celokupan plan i projekat)

Nagrada: Novac
Vaše godine: 18
Kontakt: PP, pa cemo posle da razmenimo kontakte.
Ostalo: Moguce je da ostane u timu ako zeli i da ima poziciju na serveru kada se otvori, ali konkretno za svoje usluge ce biti placen.
Poslednja Izmena: Januar 04, 2022, 09:53:15 PRE PODNE od Coke..

Nagrada: Po dogovoru
Kontakt: Discord: EmrahH#0091, PM
Ostalo: Hitno !
e

Potreban: Web developer & 0.3DL Model Maker
Vaše godine: 21
Kontakt: Forum PM ili discord MALI RAMBO#0039
Ostalo: Hitno potreban covek koji bi napravio kvalitetan portal i forum za novu SAMP zajednicu. Takodje, potreban covek koji se razume oko 0.3DL modela!

Potreban: Skripter za CoA roleplay, jedini preostali RP server na balkanu
Nagrada: €€
Vaše godine: 26
Kontakt: ZELDA#5847 Diskord
Ostalo: Potrebno dobro znanje Pawna jer dižemo server na malo veći standard :)

Vaše godine: 06
Kontakt: discord Nexsus#1729 ili pm
Ostalo: nista
Zz
fakenexsus

Potreban: Skripter
Nagrada: Dogovoricemo se
Kontakt: Discord Sinex#0115
Ostalo: Server je trenutno u izradi, okuplja se ceo team, ali potreban je skrpter kako bi sve moglo da funkcionise.

Citat: Sinex05 poslato April 17, 2022, 19:15:57 POSLE PODNE
Nagrada: Dogovoricemo se
Kontakt: Discord Sinex#0115
Ostalo: Server je trenutno u izradi, okuplja se ceo team, ali potreban je skrpter kako bi sve moglo da funkcionise.
Ponovo otvaras server?

Potreban: Dizajner
Vaše godine: 18
Kontakt: Privatna poruka
Ostalo: Dobro poznavanje dizajnerskih usluga

Vaše godine: 25
Kontakt: PM
Ostalo: Samo ozbiljni skripter sa dovoljno vremena za rad.
Poslednja Izmena: April 29, 2022, 13:50:31 POSLE PODNE od itmc

Potreban: programer/skriptar
web programer
medijski tim (video, grafika)
kartograf i modelar
marketinški tim

i ... možda netko tko će me iznenaditi u mnogim drugim područjima i dokazati da ću ga izabrati među ostalim kandidatima, to mogu biti ljudi poput konzultanata, pomagača u legalnim ili ilegalnim područjima ili ljudi koji imaju znanje i/ili iskustvo o medicinarima, policiji itd. i pomoglo bi npr. u slučaju stvaranja naprednog realističnog policijskog sustava poput mdc-a ili igranja realističnih igrica ili s realističnim sustavom kao što je Euro Truck (da znaju kako sve to funkcionira s detaljima) i sve što je u termini i/ili podudaranja/prikladni za igranje uloga, možda vezani uz igranje, ideje, plan (možda postoji nešto što će iznenaditi igrače, bit će drugačije, nikad nije predstavljeno, oduvijek ste htjeli na poslužitelju za igranje uloga, ali nitko implementirao ili je možda drugi razlog), itd. tako mogu biti ljudi iz svake zajednice, igranja, vrsta igranja uloga kao što su lagani, srednji, teški, tekstualni, glasovni, itd. naravno prema mojoj viziji, tako da će se provjeravati
Kontakt: Privatna poruka, [email protected]
Ostalo: Tražim pristojan tim za poslužitelja za igranje uloga, koji se može nositi s bilo kojim zadatkom ovisno o poziciji, tako da je potrebno znanje, iskustvo, vještina, kreativnost i estetika. Trebaju mi i vaši prethodni radovi ili nešto što dokazuje vašu vrijednost. Još jedna prednost je poznavanje roleplay servera. Cijenim i zvijezde u usponu i tko će me iznenaditi u svakom pogledu ili samo pomisliti. Sve se mora kreirati od nule uz kombinaciju stare i nove klime (uglavnom dio scenarija i gameplay). Kladim se na profesionalnost
Poslednja Izmena: Maj 14, 2022, 12:27:20 POSLE PODNE od Sons

Citat: Sons poslato Maj 14, 2022, 12:24:19 POSLE PODNE
Potreban: programer/skriptar
web programer
medijski tim (video, grafika)
kartograf i modelar
marketinški tim

i ... možda netko tko će me iznenaditi u mnogim drugim područjima i dokazati da ću ga izabrati među ostalim kandidatima, to mogu biti ljudi poput konzultanata, pomagača u legalnim ili ilegalnim područjima ili ljudi koji imaju znanje i/ili iskustvo o medicinarima, policiji itd. i pomoglo bi npr. u slučaju stvaranja naprednog realističnog policijskog sustava poput mdc-a ili igranja realističnih igrica ili s realističnim sustavom kao što je Euro Truck (da znaju kako sve to funkcionira s detaljima) i sve što je u termini i/ili podudaranja/prikladni za igranje uloga, možda vezani uz igranje, ideje, plan (možda postoji nešto što će iznenaditi igrače, bit će drugačije, nikad nije predstavljeno, oduvijek ste htjeli na poslužitelju za igranje uloga, ali nitko implementirao ili je možda drugi razlog), itd. tako mogu biti ljudi iz svake zajednice, igranja, vrsta igranja uloga kao što su lagani, srednji, teški, tekstualni, glasovni, itd. naravno prema mojoj viziji, tako da će se provjeravati
Kontakt: Privatna poruka, [email protected]
Ostalo: Tražim pristojan tim za poslužitelja za igranje uloga, koji se može nositi s bilo kojim zadatkom ovisno o poziciji, tako da je potrebno znanje, iskustvo, vještina, kreativnost i estetika. Trebaju mi i vaši prethodni radovi ili nešto što dokazuje vašu vrijednost. Još jedna prednost je poznavanje roleplay servera. Cijenim i zvijezde u usponu i tko će me iznenaditi u svakom pogledu ili samo pomisliti. Sve se mora kreirati od nule uz kombinaciju stare i nove klime (uglavnom dio scenarija i gameplay). Kladim se na profesionalnost
paša moj zeza te google translate opasno
big dog