◄ Tražim team za svoj server ►

Započeo ...Neno..., Jun 15, 2013, 11:26:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Potreban (Skripter ili maper): Maper
Nagrada: Dogovor
Vaše godine: 16
Kontakt: Facebook: www.facebook.com/dukikg
Ostalo: Javite se na fejsu, da cujete kako i sta sve!
samo rejv i debele zene

Nagrada: Owner ili placanje
Vaše godine: 17
Kontakt: PM ili na Facebooku https://web.facebook.com/profile.php?id=100009915131096
Ostalo: //

Nagrada: Pozicija na serveru/forumu
Vaše godine: 18
Kontakt: Ovdje PM
Ostalo:

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Potreban (Skripter ili maper): Skripter i maper
Nagrada: Sta god hoce sve po dogovoru
Vaše godine: 20
Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012764915172
Ostalo: Da radimo kao tim javite se...

Nagrada: Bice dobro nagradjen
Vaše godine: 18
Kontakt: PM
Ostalo: Potreban mi je maper samo da napravi vrteca slova kod opstine slova na opstini i slova na vw i kod spawna.. naravno da mi odredi kordinate pomeranja. Ko zna nek se javi. Znaci samo to. Bicete dobro nagradjeni 😉

Potreban (Skripter ili maper): Skripter
Nagrada: Suvlasnik
Vaše godine: 22
Kontakt: Skype: pikavac4 ili pm ovde
Ostalo: Trazim ozbiljnog skriptera sa dosta znanja koji zna da radi malo zahtevnije poslove, mod je zavrsen 90% ostala su jos tih 10% da se odrade i to je to ali to ne mogu novopeceni skripteri, ekipa sa kojom bi radio je starija neki od das imaju i preko 30g tako da samo ozbiljni neka se jave.

Potreban (Skripter ili maper): Potreban je ozbiljan mapper i neki dobar photoshop-er :)
Nagrada: Dogovoricemo se
Vaše godine: 15
Ostalo: Samo ozbiljni moze te videti zajednicu na facebook stranici Balkan Town RPG

Nagrada: Dog cemo se
Vaše godine: 15
Ostalo: Treba mi samo skripter da bi prebaci jedan sistem sa jednog moda na drugi mod (modovi su indenticni)

Potreban (Skripter ili maper): Maper ( ne mogu sve stici )
Nagrada: Pozicija na serveru
Vaše godine: 16
Kontakt: FB: facebook.com/dukikg
Ostalo: Imamo jak marketing team  :D
samo rejv i debele zene

Nagrada: Naravno pozicija Skriptera
Kontakt: Privatna poruka ovde na forumu.
Ostalo: Server je trebao da se otvori skupili smo mali broj ekipe ali smo stopirali dalji rad posto sam imao privatnih problema koje nisam mogao odloziti.Sada imam vremena dosta hteo bi da probam nastaviti tamo gde sam stao.Treba mi skripter iskreno ne planiram raditi mod od 0 ne isplati se na ovoj sceni.Hteo bi skripter da zna raditi na modu imam jedan mod koji je dobar i pokazao se na dosta sadasnjih servera da je dobar mozemo se naravno dog.Potrebno je doradjivati taj mod i sve ostalo.Ako neko ima zelje i volje da radi na modu neka mi se javi bio bi zahvalan..
Posetite nas : 5.199.142.88:7899

Nagrada: Skripter na srv
Ostalo: Ako neko zeli da zajedno otvorimo srv ozbiljan sam imam neku ekipicu za reklamiranje ali sve to moze na veci nivo .Ne zelim mod od 0 nego da editujemo neki mod imam par modova koji su dobri i voleo bi njih da uradimo.Znaci textdraw,mape neke sistemi neki to treba skripter da zna.Ako hoce neko neka se javi sto pre da pocnemo...

Nagrada: Naravno pozicija Skriptera
Kontakt: Privatna poruka ovde na forumu.
Ostalo: Server je trebao da se otvori skupili smo mali broj ekipe ali smo stopirali dalji rad posto sam imao privatnih problema koje nisam mogao odloziti.Sada imam vremena dosta hteo bi da probam nastaviti tamo gde sam stao.Treba mi skripter iskreno ne planiram raditi mod od 0 ne isplati se na ovoj sceni.Hteo bi skripter da zna raditi na modu imam jedan mod koji je dobar i pokazao se na dosta sadasnjih servera da je dobar mozemo se naravno dog.Potrebno je doradjivati taj mod i sve ostalo.Ako neko ima zelje i volje da radi na modu neka mi se javi bio bi zahvalan..

Nagrada: Suvlasnik
Vaše godine: 22
Kontakt: pikavac4 ili pm ovde
Ostalo: Trazim ozbiljnog skriptera sa dosta znanja koji zna da radi malo zahtevnije poslove, mod je zavrsen 90% ostala su jos tih 10% da se odrade i to je to ali to ne mogu novopeceni skripteri, ekipa sa kojom bi radio je starija neki od das imaju i preko 30g tako da samo ozbiljni neka se jave.

Nagrada: Pa pozicija mapera na srv
Ostalo: Trazimo iskusnog mapera,ne nekog klinca da nadje mape na netu.Ekipa je ozbiljna ja imam 20 godina Skripter ima 26 godina pa bi hteli i dobrog mapera,iskusnog sa dobrim mapama.Zelimo malo ozbiljniji srv da otvorimo ne kazem da cemo imati 200 igraca ali potrudicemo se za sto vecim brojem.Ako je neko zainteresovan neka mi se javi pa cemo se dalje dog st ai kako.

Potreban (Skripter ili maper): Maper za druga
Nagrada: Pozicija na srwu
Vaše godine: 16+
Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004993607301
Ostalo: Drug me je zamolio da objavim da mu treba maper njegove godine : 19 !