◄ Tražim team za svoj server ►

Započeo ...Neno..., Jun 15, 2013, 11:26:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Treba mi : Maper
Nagrada: A3 mozda A4 ako bude bas dobro
Kontakt : Za sad PM
Ostalo: Treba mi samo spawn uradit

Potreban (Skripter ili maper): Photoshop-er
Nagrada: Pozicija na srw
Vaše godine: 16
Kontakt: PM na forumu
Ostalo: //

Potreban (Skripter ili maper): Potreban mi je Skripter za Ozbiljnu Zajednicu..San Monaco.Imamo Logo(NA MOJOJ PROFILNOJ FORUMA JE)Cover...Imam Full Tim (Maper,Designer,Admin Team skoro cijeli...Samo Fali Skripter)
Nagrada: Dogovor
Vaše godine: 17
Kontakt: PM na Forumu il Skype:RichardTheKaiser
Ostalo: Iskusni nek se jave..
Potreban vam je graficki dizajner?
DESIGN SHOP: https://discord.gg/kRMEt5khRW

FACEBOOK     YOUTUBE

Potreban (Skripter ili maper): .
Nagrada: Novac, pozicija, sta bilo...
Vaše godine: 19
Kontakt: Poruke
Ostalo: Treba mi neko ko u kratkom vremenskom periodu na server moze dovuci dosta igraca, placam ako treba, za vise informacija inbox.

Potreban (Skripter ili maper): Web dizajnera (u pitanju forum smf)
Vaše godine: 16
Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012847086640&ref=ts&fref=ts
Ostalo: -

Potreban (Skripter ili maper): Nudim usluge skriptanja
Vaše godine: 14
Kontakt: PM, [email protected]

Treba mi : Skripter
Nagrada:  Vodi ce samnom
Kontakt : tu ili skype traktor12397
www.battle-craft.org

IP: 5.196.225.182:7777

Treba mi : Maper
Nagrada:  Dogovor
Kontakt : https://www.facebook.com/ivan.colbart.7
Ostalo: // Server je Balkan Summer postoji vec 4 godine odlucili smo zatvorimo server i odradimo V5 verziju.Trenutno imamo 2 mapera ali bi nam dobrodosao jos 1 jer smo planirali sve mape odradimo ponovo radimo na velikom prijektu,ako mislite da ste dovoljno kvalifikovani javite se ;)

Potreban (Skripter ili maper): Mapper
Nagrada: Admin na serveru
Vaše godine: 18
Kontakt: TS: 93.118.34.92:9999 ILI NA email: hailranger@Yahoo.com
Ostalo: Pomoc kao mapper, dobija poziciju na serveru. SAMO OZBILJNI! Potrebno je znati i sa teksturama.!

Potreban (Skripter ili maper): Potreban mi je i skripter i mapper
Nagrada: naravno ista pozicija na serveru
Vaše godine: 20
Kontakt: Ovde private poruka pa na fb pa ostalo..
Ostalo: Ovako zelim da krenemo u rad sa projektom nekim ispocetka da se dog oko imena i sve.Da uzmemo mod neki ne mora od 0 ali da se uradi fulle dit ne zelim open srv za 10 dana nego da se reklamira nahvata igraca i da se onda open srv.Imao sam u planu da uzmemo mod od Balkan Extazy pa da ga edit ili nes tako..Dog bi se oko svega ja finansiram zajednicu ako bi neko hteo ali samo ozbiljni zelim da uradim ozbiljan srv i samo ozbiljan staff...Ako ima neko zainteresovan da hoce da radi tako a ne na nekom srv od 5 igraca nego da se krene sa ozb radom..Voleo bih ako ima sto pre da se javi..

Potreban (Skripter ili maper): marketing team
Nagrada: pa zavisi za sta se dog
Kontakt: PM na forumu i na fb
Ostalo: Imamo server sa rekordom od 23 igraca.Radimo sada global restart trebaju nam promoteri,helperi i po koji admin zavisi kako mozete da pripomognete u tom reklamiranju servera.Mod je odlican puno se trudimo da ga doradimos to bolje i trebali bi nam ozbiljniji clanovi.Naravno ko hoce moze i lider.Promoteri ce dobijati nagrade sada dobili bi ste admina ako bi mogli dovesti par promotera...Javite se sto pre Reopen servera je 03.09..
Posetite nas : 5.199.142.88:7899

Potreban (Skripter ili maper): Skripter
Nagrada: Po dogovoru( spreman sam i platiti)
Vaše godine: 18
Kontakt: Ovdje na PM
Ostalo: Potreban mi je maper da mi edita mod od perfect lifea... toko mi se javi posaljem mu spisak i dogovorit ce mo cjenu... uvjet: kada se zavrsi sve prije plaćanja mi skripter salje amx file da mogu testat i vidjeti jeli sve ubaceno... kada se uplati onda mi se salje cjel mod
BALKAN SAMP
RESPECT  |||MUMA---TOSIC---MEDO|||
PERFFECT GAMES RPG- SKRIPTER

Potreban (Skripter ili maper): Maper
Nagrada: Pozicija na serveru
Kontakt: Putem privatne poruke na forumu
Ostalo: U izradi je mod sa kojim zelim da otvorim server ali pre toga mi je potreban i dobar maper.Ukoliko ima neko zainteresovan za projekat neka se javi :) .

Potreban (Skripter ili maper): Skripter
Nagrada: Novac,ig pozicija,dogovor!
Vaše godine: 19.
Kontakt: https://www.facebook.com/heberto.nieves
Ostalo: Srecno!

Potreban (Skripter ili maper): marketing team
Nagrada: pa zavisi za sta se dog
Kontakt: PM na forumu i na fb
Ostalo: Imamo server sa rekordom od 23 igraca.Radimo sada global restart trebaju nam promoteri,helperi i po koji admin zavisi kako mozete da pripomognete u tom reklamiranju servera.Mod je odlican puno se trudimo da ga doradimos to bolje i trebali bi nam ozbiljniji clanovi.Naravno ko hoce moze i lider.Promoteri ce dobijati nagrade sada dobili bi ste admina ako bi mogli dovesti par promotera...Javite se sto pre Reopen servera je 03.09..
Posetite nas : 5.199.142.88:7899