[Pomoć]Askq

Započeo Drobnjak, Jun 11, 2013, 19:52:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Edit
Detaljan opis problema:Kad mi igrač pošalje nešto na /askq ja ništa ne vidim,samo njegovo ime,ne vidim ono što mi je napisao.
Dio skripte:////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
if(dialogid == DIALOG_ASKQ)
{
if(response)
{
new stringic[128];
GetPlayerName(playerid, stringic, 24);
if(!strlen(inputtext)) return ShowPlayerDialog(playerid,489,DIALOG_STYLE_INPUT,"REPORT/PRIJAVA:","Unesi svoju prijavu ovde.", "Send", "Cancel");
if(strlen(inputtext) > 60)
{
//format(string, sizeof(string), "* Pitanje od %s-a: - ID:%d || {ffffff} %s", sendername, playerid, (result));

SCM(playerid, 0xFF0000FF, "{EE5311}T:RP ASKQ |{FFFFFF} Vasa poruka je prevelika, max znakove je 60.");
SPD(playerid, DIALOG_ASKQ, DIALOG_STYLE_INPUT, "  {EE5311}Askq/Pitaj", " Treba vam pomoc!? \n Upisite ovde ispod vase pitanje, admini/helperi ce vam u najbrzem roku odgovoriti\n na vase pitanje. Svaka poruka je 50$\n Upozorenje: Svaka uvreda sledi kick/ban.\n\n T:RP 2013 (C)", "Pitaj", "Odustani");
return 1;
}
if(PlayerInfo[playerid][pJailTime] >= 1) return SCM(playerid, COLOR_GREY, "T:RP | Ne mozete slati poruke adminima ,jer ste zatvoreni !");
if(TimerPomoc[playerid] == 1)
{
SCM(playerid, COLOR_GREY, "{EE5311}T:RP ASKQ |{FFFFFF} Morate sacekati 40 sekundi, da biste mogli opet poslati poruku.");
return 1;
}
format(string, 128, "{FF0000}T:RP ASKQ | {EE5311}[ID:%d] %s |: {FF0000}%s",playerid, stringic, inputtext);
PomocHelperima(COLOR_ASKQ,stringic,1);
SCM(playerid, COLOR_ASKQ, "{FF0000}T:RP |{FFFFFF} Vase pitanje je poslato adminima, ocekujte odgovor.");
JBC_GivePlayerMoney(playerid, -50);
TimerPomoc[playerid] = 1;
SetTimerEx("TimerP",40000, false, "i", playerid);
new y, m, d;
new h,mi,s;
getdate(y,m,d);
gettime(h,mi,s);
AskqLog(string);
}
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):http://www.zaslike.com/files/nys8c8p2hkzg1parr0ww.png

stavi ovako

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
if(dialogid == DIALOG_ASKQ)
{
if(response)
{
new stringic[128];
GetPlayerName(playerid, stringic, 24);
if(!strlen(inputtext)) return ShowPlayerDialog(playerid,489,DIALOG_STYLE_INPUT,"REPORT/PRIJAVA:","Unesi svoju prijavu ovde.", "Send", "Cancel");
if(strlen(inputtext) > 60)
{
//format(string, sizeof(string), "* Pitanje od %s-a: - ID:%d || {ffffff} %s", sendername, playerid, (result));

SCM(playerid, 0xFF0000FF, "{EE5311}T:RP ASKQ |{FFFFFF} Vasa poruka je prevelika, max znakove je 60.");
SPD(playerid, DIALOG_ASKQ, DIALOG_STYLE_INPUT, "  {EE5311}Askq/Pitaj", " Treba vam pomoc!? \n Upisite ovde ispod vase pitanje, admini/helperi ce vam u najbrzem roku odgovoriti\n na vase pitanje. Svaka poruka je 50$\n Upozorenje: Svaka uvreda sledi kick/ban.\n\n T:RP 2013 (C)", "Pitaj", "Odustani");
return 1;
}
if(PlayerInfo[playerid][pJailTime] >= 1) return SCM(playerid, COLOR_GREY, "T:RP | Ne mozete slati poruke adminima ,jer ste zatvoreni !");
if(TimerPomoc[playerid] == 1)
{
SCM(playerid, COLOR_GREY, "{EE5311}T:RP ASKQ |{FFFFFF} Morate sacekati 40 sekundi, da biste mogli opet poslati poruku.");
return 1;
}
format(string, 128, "{FF0000}T:RP ASKQ | {EE5311}[ID:%d] %s |: {FF0000}%s",playerid, stringic, inputtext);
PomocHelperima(COLOR_ASKQ,string,1);
SCM(playerid, COLOR_ASKQ, "{FF0000}T:RP |{FFFFFF} Vase pitanje je poslato adminima, ocekujte odgovor.");
JBC_GivePlayerMoney(playerid, -50);
TimerPomoc[playerid] = 1;
SetTimerEx("TimerP",40000, false, "i", playerid);
new y, m, d;
new h,mi,s;
getdate(y,m,d);
gettime(h,mi,s);
AskqLog(string);
}
}
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

PomocHelperima(COLOR_ASKQ,stringic,1);

stavio si stringic a to je za ime bilo znaci mora ic string
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!