[Pomoc]Oko Broja i mobitela

Započeo sanel007, Jun 08, 2013, 23:07:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Ovako imam problem kad kupim mob u shopu il kiosku i kad kupim broj ko god da kupi dodje mu broj isti 1 kako da napravim kad kupi jedan da mu dodje broj 100000 i kad    drugi kupi da se povecava za 1 znaci 100001 da se nepomijesa sta kako da to rijesim molim vas pocetnik sam...
Dio skripte: //Sta treba
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //Sta cu da dam

Brate ovako je u mene kad odem u market il kod kioska kucam /kupi izbaci dialog telefon cips sprey, broj za telefon i kad ga kupim svima daje isti broj 1 sad mi treba kad god kupi da ide za broj gore npr.. ako ja kupim 1 ti kupis 2 nadam se da me kontas....

case 4:
{
if(PlayerInfo[playerid][pSim] >= 1) return SCM(playerid, -1, ""SVPLAVA"[IG]24/7 | "BIJELA"Vec imas broj");
        new string[128];
        new i = PlayerInfo[playerid][pImaFirmu];
    if(PlayerInfo[playerid][pNovac] < 15) return SCM(playerid, COLOR_WHITE, ""ZUTA"Nemate dovoljno novca");
GivePlayerMoney(playerid, -15);
FI[IntID[i]][fNovac] += 15;
new randphone = 100000 + random(899999);
PlayerInfo[playerid][pSim] = randphone;
        format(string, sizeof(string), "Vas novi broj je %d", randphone);
SCM(playerid, -1, string);
SacuvajIgraca(playerid);
SacuvajFirmu(i);
}

Ovdje je problem izvinjavam se kad kupim mob dobijem br 1 i kad kupim dole broj za mobitel dzabe da mi broj 123573 al kad sam uz mob dobio broj 1 to me mucii...

case 0:
{
if(PlayerInfo[playerid][pTelefon] == 1) return SCM(playerid, -1, ""SVPLAVA"[IG]24/7 | "BIJELA"Vec imas telefon");
if(PlayerInfo[playerid][pNovac] < 150) return SCM(playerid, COLOR_WHITE, ""ZUTA"Nemate dovoljno novca");
GivePlayerMoney(playerid, -150);
PlayerInfo[playerid][pTelefon] = 1;
FI[IntID[i]][fNovac] += 150;
SCM(playerid, -1, "Kupio si telefon");
SacuvajIgraca(playerid);
SacuvajFirmu(i);
}

Probaj sad
case 0:
{
if(PlayerInfo[playerid][pTelefon] == 1) return SCM(playerid, -1, ""SVPLAVA"[IG]24/7 | "BIJELA"Vec imas telefon");
if(PlayerInfo[playerid][pNovac] < 150) return SCM(playerid, COLOR_WHITE, ""ZUTA"Nemate dovoljno novca");
GivePlayerMoney(playerid, -150);
PlayerInfo[playerid][pTelefon] = randphone;
FI[IntID[i]][fNovac] += 150;
SCM(playerid, -1, "Kupio si telefon");
SacuvajIgraca(playerid);
SacuvajFirmu(i);
}
Poslednja Izmena: Jun 09, 2013, 00:28:26 PRE PODNE od |OY:RP|PeMPaCâ„¢

Ako ti jos nesto treba reci mi na PM ;)