[PoMoc]GameMod ,

Započeo Cak Bess, Jun 04, 2013, 22:31:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Scripta: //
Problem: Skino sam Balkan Underground GameMod , sa ovog foruma , ali kad hocu da ga otvorim izbije prozor jedan crni i ukoliko dodje utoliko se zatvori , gde je problem? moze HElp pls  :'(
Code: //
U toku je radnja Auto Salona kakog nista nikad videli !!

Citat: Cak Bess poslato Jun 04, 2013, 22:31:58 POSLE PODNE
Scripta: //
Problem: Skino sam Balkan Underground GameMod , sa ovog foruma , ali kad hocu da ga otvorim izbije prozor jedan crni i ukoliko dodje utoliko se zatvori , gde je problem? moze HElp pls  :'(
Code: //

daj server log, i provjeri jel ti pod password pise changeme ako to pise zamjeni..

ili updejtaj streamer i sscanf i ostale pluginse
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

promenis rcon u server.cfg nema sta drugo
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

to je ovaj GM http://www.sendspace.com/file/pc5syv

Mozete mi reci gde moram da udjem i da promenim te podatke ?  :'(

:D samo odes u server.cfg i proveri da li je changeme ako jeste stavi sta oces 123 npr ili slicno a ako ti tu nije changeme daj mi server log.txt tj sta pise u tom fajlu
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

mozes ti meni pokazati kako kod mene treba da je podesen cfg , ili ser log. ?? to je kod nekog drugog gma  :'(

Udji u gamemodes folder pogledaj kako ti pise tj kako ti se zove to .pwn sta pise ispred i pretpostavimo da je BURP.pwn uzmemo to BURP i odes u server.cfg i umesto tog kod gamemode sta ti pise stavi gamemode0 BURP 1
Poslednja Izmena: Jun 04, 2013, 23:35:18 POSLE PODNE od |LZ| Bugi

Hvala ti puno brate  :D            ;D

sory za DP , sad mi je otovorijo GM ali kad udjem pisem server didn` respoting tako nesto :S :S :S

Citat: Cak Bess poslato Jun 04, 2013, 23:54:18 POSLE PODNE
sory za DP , sad mi je otovorijo GM ali kad udjem pisem server didn` respoting tako nesto :S :S :S
sad cu vidit  ;)
69