Imam Raven Gamemode imam problem molim vas pogledajte!

Započeo [LC]Ryder, Jun 01, 2010, 22:15:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja imam Raven gamemode preveo sam ga sve! i vidite problem ja lepo ubacim raven gamemode na host i upisem u cfg EGRP i nece pise mode unkown probao sam da promenim ime moda na larp i opet nece i reko mi drug da nece zato sto mora neki FS da se ubaci i jos nestho nemogu da nabrajam i to ubacim sve!i restart ga i nece MODE:Unkown to pokusavam nadjem problem vec 7 dana i nece jbt!!!!Moze pomoc molim vas!???????Ako neko zna 8) 8)
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Pa jesi Compile-o
Ako imas Erorre, nemoze ti ucitat mod...

A mozda i zbog nekih drugih FS...

Nema ljudi ni jedan EROR!!!!Sve FS sto treba sam ubacio!NIsam sve FS jer netreba sve samo sam ubacio fireworks to treba da bi radio gamemode to mi reko drug a nema ERORE ssve lepo complite sve ektra i opet MODE:Unkown?????????? :'( :'( :'(

sve potrebno sam ubacio!!!!Sad nemam ni jedan mod da ubacim na server xDDDDDD ? ??????a ektra je preveo sam ga i sad neradi a na kucnom radi?????????????kako na kucnom radi a na hostu ne???

Ovako potrudio sam se stvarno zbog ovog gamemoda puno sve sto vas zanima evo vam u drugim komantrarima

Ako ti je mod complian na R7 includevima (R7 windows server), a host ti je instalirao R4 ili neku slicnu verziju (koja nije R7) onda ti nece radit i pisat ce ti MODE: Unknown... trazi hosta da ti instalira R7 windows server za tvoj hostani server. Onda uploadaj sve i radit ce ti. U slucaju da ja grijesim probaj nesto drugo.
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Hvala vam svima sto ocete da mi pomognete da sam ja vlasnik CH ja bi vam dao svima admine!xD
A mojoj host firimi sam poslo da mi prebace R7 windows server
pa cu da vidim dali ce radit!
xD xD xD :DDDDDDD

Mora radit  :)
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Hoster mije stavio i probo i nece opet pise mode:unkown!!!STA DA RADIM
Poslednja Izmena: Jun 03, 2010, 22:36:40 POSLE PODNE od ExtremePower

Citat: Ryder poslato Jun 02, 2010, 18:30:37 POSLE PODNE
Hvala vam svima sto ocete da mi pomognete da sam ja vlasnik CH ja bi vam dao svima admine!xD
A mojoj host firimi sam poslo da mi prebace R7 windows server
pa cu da vidim dali ce radit!
xD xD xD :DDDDDDD

I CH bi odma propala  :D

Citat: [ED] ZicMortal poslato Jun 02, 2010, 13:59:25 POSLE PODNE
Ako ti je mod complian na R7 includevima (R7 windows server), a host ti je instalirao R4 ili neku slicnu verziju (koja nije R7) onda ti nece radit i pisat ce ti MODE: Unknown... trazi hosta da ti instalira R7 windows server za tvoj hostani server. Onda uploadaj sve i radit ce ti. U slucaju da ja grijesim probaj nesto drugo.

Ja mislim da bi to trebalo biti tocno!
Mysterious roleplay

Imao sam isti problem sa modom LSLRP-om mod se nije nikako ucitavao... Morao sam ga promijenit ali eto probaj to sa R7 verzijom.

[BP] HeLoX ba! ^^
Forum: balkan-paradise.info- Još u izradi!