Mod od 0 ili Edit

Započeo WilliamS, Maj 22, 2013, 21:25:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo bas pre nekoliko dana sam poceo da ucim da scriptam i naucio sam u tih par dana malo vise o scripti i hteo sam vas da pitam dal da radim DM mod od 0 ili neki EDIT,pa hteo bih da radim DM mod zato sto smatram da je laksi od RP,dm za pocetak pa ce posle biti RP.?Pa vi u komentar napisite dal da radim DM mod od 0 ili neki EDIT?

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Zbog toga sto si pocetnik predlazem ti da editas neki mod, a kasnije kad to malo savladas onda radi od 0 ;)

Citat: |_sLaY_| ^_- poslato Maj 22, 2013, 21:28:49 POSLE PODNE
Zbog toga sto si pocetnik predlazem ti da editas neki mod, a kasnije kad to malo savladas onda radi od 0 ;)

Hvala na misljenju. :D Videcemo,ali opet nema toliko puno Modova DM "dobrih" a i jel mi preporucujes DM ili RolePlaY?
Poslednja Izmena: Maj 22, 2013, 21:31:05 POSLE PODNE od JacK.

Citat: JacK. poslato Maj 22, 2013, 21:30:05 POSLE PODNE

Hvala na misljenju. :D Videcemo,ali opet nema toliko puno Modova DM "dobrih" a i jel mi preporucujes DM ili RolePlaY?

Pa uzmi ti za pocetak DM, editaj ga onako malo dok ne vidis da li napredujes i da li ti ide, posle toga uzmi neki RP i editaj.
Posle kad skontas da ti stvarno ide skriptanje, kreni mod od 0 ;)

ado97

Edituj neki DM mod , s tim ćeš nauciti neke osnove pa tek onda na RP mod ;)

Koj DM Mod? :)Nema ih puno

evo ti moj xd
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=29931.msg225250#msg225250

to sam dvano radio ako se nevaram imaju zcmd komande tako da ti to pase za pocetak, da ne ucis sa strcmp
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Samo 0 :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Moja preporuka da uzmes edit jer tako ces mislim bolje nauciti ;)
Uzmi neki lagan mod za pocetak
Poslednja Izmena: Maj 22, 2013, 23:28:56 POSLE PODNE od [WG:RP]PeMPaCâ„¢

Potpuno se slazem sa Slay-om  ;D
[/center]

pocetnik i edit je jako losa ideja

citanje i shvacanje tudeg koda je puno teze nego napisati svoj mod "od 0"

ja sam poceo krivo i nakon sto sam shvatio gresku morao sam puno vise uciti jer sam se zbunio drugim (moram reci i losim GF kodovima) kodovima koje sam editao

gledaj tutoriale, pocni od 0 i pokusaj sto vise shvatiti

sad ce se sigurno naci neka budala i reci da ovo nije dobro ali vjeruj mi, ja sam krivo poceo uciti, nemoj i ti

Citat: Don Coñellâ,,¢ poslato Maj 24, 2013, 17:38:49 POSLE PODNE

ja sam poceo krivo i nakon sto sam shvatio gresku morao sam puno vise uciti jer sam se zbunio drugim (moram reci i losim GF kodovima) kodovima koje sam editao

sad ce se sigurno naci neka budala i reci da ovo nije dobro ali vjeruj mi, ja sam krivo poceo uciti, nemoj i ti

Uredu,hvala ti poslusacu savet,ali i opet ako pocnem od 0 imacu previse problema kako treba ovo kako ono.

Citat: JacK. poslato Maj 25, 2013, 10:52:44 PRE PODNE
Citat: Don Coñellâ,,¢ poslato Maj 24, 2013, 17:38:49 POSLE PODNE

Uredu,hvala ti poslusacu savet,ali i opet ako pocnem od 0 imacu previse problema kako treba ovo kako ono.

da nema problema niti bi ovaj forum imao bit ;)

pitaj slobodno u pdfovima sto te zanima, imas hrpu tutoriala ovdje ali i na SA:MP forumu

najboplje radi , dm , freeroam ili stunt od 0 da skotas na pocetku funkcije itd