Cao svima

Započeo Fernando Vincie, Jun 30, 2009, 22:25:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Cao svima.Ja sam iz Srbije,ne mrzim nikoga,zapravo,majka mi je iz Hrvatske a otac Srbin.Nije mi bitno sta ste i ko ste,sta je bilo,bilo je.Sve vas volim (( nisam peder :P )).Nemojte da mislite da smo svi isti...ajde vidimo se nekad na nekom serveru...nego da li je skriptanje tesko ? Obicno igram na eXplosive Roleplay (( co-ownujem )) ,adminujem Stone's Roleplay & Jokers Roleplay.Imam 13 godina...itd.
Poslednja Izmena: Jun 30, 2009, 22:26:41 POSLE PODNE od Fernando Vincie

Dobro dosa stari ali jbt poceo je pricu da ne mrzi nikog ko da smo svi pud njega prst uperili omg pa mi smo braca ovdje svi druzimo se zezamo se opusteno samo  thumbsup  8) 8) 8)

Citat.nego da li je skriptanje tesko ?

Pa treba ti nekih otprilike od 30 do 40 minuta da savladas da skriptas onda jos 30 minuta ono malo bolje i jos sat vremena i skriptas pro si..  thumbsup
Poslednja Izmena: Jun 30, 2009, 22:49:05 POSLE PODNE od Chili Willie

Correlli

Citat: Chili Willie poslato Jun 30, 2009, 22:45:15 POSLE PODNE
Pa treba ti nekih otprilike od 30 do 40 minuta da savladas da skriptas onda jos 30 minuta ono malo bolje i jos sat vremena i skriptas pro si..  thumbsup

Dobro bi bilo kad bi to bilo tako jednostavno. ;)

Dobro doso u nasu jednu sloznu zajdnicu  :)

Pa treba ti nekih otprilike od 30 do 40 minuta da savladas da skriptas onda jos 30 minuta ono malo bolje i jos sat vremena i skriptas pro si..  thumbsup

uu da je bar tak  ;D
Poslednja Izmena: Jul 01, 2009, 00:36:49 PRE PODNE od [BE]Nik_Delgad

Dobrodosao
Dobro dosa stari ali jbt poceo je pricu da ne mrzi nikog ko da smo svi pud njega prst uperili omg pa mi smo braca ovdje svi druzimo se zezamo se opusteno samo  thumbsup  8) 8) 8)

Citat.nego da li je skriptanje tesko ?

Nije bas tak :P