Samsung Galaxy S4 / iPhone 5

Započeo Markonו, Maj 13, 2013, 23:48:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Mučim se par dana, sjeckam nokte, mislim u skoli ... sta je bolje ? Nikako da skontam, Samsung Galaxy S4 ili iPhone 5, de recite sta vi mislite, pojescu se  :bolime:

Evo link sto sam Makiju dao da okacim i ovde - klikni

iPhone možeÅ¡ usporeÄ'ivat sa S3, ali S4 je daleko naprednji od Iphona 5
Jesil gledo reklama od S4?

S4 naprediniji i sta je najbolja stvar jefitiniji od IPhone 5...evo kod nas npr u Hrvatskoj, u pretplati Iphone 5 dodje 3.198,00 kn  dok  samsung je 1.898,00 kn ...zasto je cijena takva zbog Iphone memorije koja je u ovom slucaju 64GB dok je kod samsunga 16GB, ali vi za 500kn dodatnih nadjete stani pani microsd karticu i sisnete ju u samsunga i imate 64GB takodjer, sta izadje na kraju oko 2300kn, a to je jos uvijek velika razlika napram iphone-a... ja nekazem da je iphone los mobitel, samo kazem ako hoces ustedjeti dosta novaca, imati super mobitel s brdo novih i ludih stvari , velikim ekranom, definitivno nemoj razmisljat ni 1 sekunde odi i kupi si S4

vidim svi ste se zaletili sa S4, iphone5 je bolji 10 puta, u s4 bi trebalo dodji kamaru memorije ali od raznih aplikacija od os sistema itd... ostane ti samo 1,5 gb na mobitelu, vise od pola memorije je zauzeto vec , i jos mnogo toga iPhone 5 u svakom slucaju

Ako mene pitas,svejedno bi volio imati bilo koji od dva navedena  :D  :D .
Ti kad kupis iPhone ti si ustvari kupio brend (ime),a telefoni nemaju neku veliku razliku,oba su odlicna.

LOL koja je razlika... iovako sta god hoces moze i na jednom i na drugom jer imaju vise nego potrebno.
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

BIG RESPECT David A.k.A Sabljak

daj ba ljudi oko cega se vi raspravljate i na sta vi trosite pare uzeces galaxy s4 ili iphone 5 i sta sa njim bit ce ti na pocetku zabavno onda dosadno kao i kad svaki mob uzmes malo se pohvalis i to je to ja ti kazem djabe pare bacas jednostavno uzmes nokiu 3310 dadnes 5 evri i moze i on zvati i slati sms poruke ha ja :D

Citatvidim svi ste se zaletili sa S4, iphone5 je bolji 10 puta, u s4 bi trebalo dodji kamaru memorije ali od raznih aplikacija od os sistema itd... ostane ti samo 1,5 gb na mobitelu, vise od pola memorije je zauzeto vec , i jos mnogo toga iPhone 5 u svakom slucaju

CitatIPhone je smartphome ostalo su samo kopije. Iphone ako zelis ulozeno dobiveno . Androidi se ruse , stekaju , S4 ima puno losiji screen i kameru od IPhone 5.
Definitivno Iphone 5

reci kaj oces, al da, ste vi tipicni apple fanboysi, jeste. ja sam imao 3g, 4 i 4s-i da, nije da nisu dobri, zapravo izvrsni mobovi. problem nije u kvaliteti izrade ili ovaj il onaj model, nego-DOSADA.

razmislite malo zasto ljudi se prebacuju na android. ios je prakticki isti otkad je izaso (dobro malo su dodali notif centar, siri, this and that) ali poanta je da os zgleda staro, nezanimljivo i nije se ozbiljnije mjenjo godinama. ljudi prelaze na android jer je u ljudskoj krvi da nam sve nakon nekog vremena dopizdi, a kod androida cemo jednostavno onda stavit novi rom, malo ispremjesat homescreenove i sknut nove widgete i ikone i opet cemo imat "frisko" iskustvo

da i ne pricamo o zatvornosti apple-a, nemres ni prebacit jednu mp3-cu bez onog prokletog itunesa ili nesto preko bluetootha ako nije iphone na iphone...ito govorite o nekakvoj memoriji da ostane samo 1,5GB isto nije tocno, pa ostane tebi malo i na iphoneu ak ga natrpas, i neznam cemu ta zatvorenost da jedan brand poput iphone-a nemoze umetnut microsd, pa microsd danas moze ubacit u sebe kskoro i nokia 3310 lol...zast bi neko dao 1000kn vise samo zato ak mu treba iphone npr od 32GB jer mu je onaj od 16GB premalo...kupis samsung od 16GB i jos u njega bez problema metnes karticu koliko treba GB dodatnog, os od 16GB os od 32GB nebitno...i sta je najbolje usteda je ogromna...sad trenutno imam galaxy s advanced 2 godine, nikad zastekao ili se srusio ili bilo sta ovo gore sta ste vi rekli, prezadovoljan sam...da imam novaca prebacio bi se na S3 samo zbog velicine ekrana, inace me i ovaj mobitel dobro sluzi....
pozdrav

Kupi neki prost telefon a za ostale pare kupi nove patike,odecu,loptu za basket/fudbal istrci na teren i uzivaj. Takvi telefoni su cisto bacanje para...

Citat: SpawneR. poslato Maj 14, 2013, 18:41:56 POSLE PODNE
Kupi neki prost telefon a za ostale pare kupi nove patike,odecu,loptu za basket/fudbal istrci na teren i uzivaj. Takvi telefoni su cisto bacanje para...

Objasnio covjek,jednostavno uzmi si neki jefitni telefon javis se,zoves nista ti vise ne treba,a za ostalo si uzmes neku odjecu kao sto je SPAWNER rekao,neces se po zimi obuci sa telefonom..

btw.Nikad nisam imao zelje za tim telefonima.

Ma de be sada cu ja tu da prosipam pare na gluposti.. Ako je zbog igrica igrice ti dosade posle 2 dana znam brat moji ima to i ja bio zeljan 2 dana i a u kurac :D

Po pitanju, meni je bolji S4, ali to sto je SpawneR rekao isto se slazem.
Meni je svejedno sta ces ti uraditi, koji ces telefon kupiti, pare su tvoje i odluci ;)
Ti ako se sam ne mozes odluciti, bolje ti je onda i ne uzimaj si ga. :)