[MAP] Village Rebirth RolePlay | Zatvor

Započeo Dimi, Maj 11, 2013, 21:00:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zatvor   

• Pozdrav Dragi članovi ovoga foruma,danas ću vam predstaviti novi video sa Village Rebirth RolePlay Servera.
  • Video Zatvora koji se nalazi na serveru.
  • Mapa je odradjena od strane TheCooler(Unutrasnjost) i Dimi-a(Spoljasnost) .
  • Mapa je cela otkrivena pa bih zeleo vase iskrene komentare.
    Pratite nas na facebooku i forumu.

Pogledajte video zapis   

Pogledajte na sljedećem linku youtube
Poslednja Izmena: Maj 13, 2013, 01:04:58 PRE PODNE od joXy_

Lepo odradjeno,samo malo ovo cvece iza zatvora ispadne kao cvecara, ili plastenik xD.

Odlicno, svaka cast.... :D

Village's Roleplay USKORO...

Village's Roleplay USKORO...

Meni se int svida,dosad najbolji koji sam vidio,ext. dobar mogao bih bit i bolji,ali imam i dvije male zamjerke!Prva je ta sto mi nekako para da su gume usle u pod,a druga na (1:09) se vidi preklapanje objekta kraj cvijeca.Sve u svemu svaka cast ,samo tako nastavite!

Citat: [AP] Necro poslato Maj 12, 2013, 00:32:04 PRE PODNE
Meni se int svida,dosad najbolji koji sam vidio,ext. dobar mogao bih bit i bolji,ali imam i dvije male zamjerke!Prva je ta sto mi nekako para da su gume usle u pod,a druga na (1:09) se vidi preklapanje objekta kraj cvijeca.Sve u svemu svaka cast ,samo tako nastavite!

preklapanje ono nisam mogao drugacije da uizvdedem a guma nije upala nego je to pesak kao objekt nzm

Citat: Dimi poslato Maj 12, 2013, 00:34:20 PRE PODNE
Citat: [AP] Necro poslato Maj 12, 2013, 00:32:04 PRE PODNE

preklapanje ono nisam mogao drugacije da uizvdedem a guma nije upala nego je to pesak kao objekt nzm
Preklapanje se lako ukloni ,to nek ti maper rijesi....A  sto se tice gume neka malo podigne vozila za koji stupanj.