Dali je vredno otvoriti ovakav site(procitaj!)

Započeo Riv3R4, Maj 09, 2013, 22:12:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Vako nesto sam razmisljao dali ima koristi napraviti news site kao npr www.tip.ba ili tuzlarije.net itd... dali bi bilo zarade kakve i od cega ?

Citat: Master.amx poslato Maj 09, 2013, 22:12:14 POSLE PODNE
Vako nesto sam razmisljao dali ima koristi napraviti news site kao npr www.tip.ba ili tuzlarije.net itd... dali bi bilo zarade kakve i od cega ?
Zarade bi bilo od reklama i bannera, ali moras prvo steci popularnost :)
Poslednja Izmena: Maj 09, 2013, 22:32:44 POSLE PODNE od Ismail (Hadzic)

Village's Roleplay USKORO...

Village's Roleplay USKORO...

Ne, osim ako imas vremena da istrazujes price, da citas iste clanke sa par sajtova pa donosis svoje zakljucke to i pises, uz to moras pratiti gomilu sadrzaja dnevno, da odes samo copy/paste cemu onda svrha sajta...itd...

Ako mislis biti originalan mozes uspeti, mada tesko....

Ako odmah na pocetku zelis zaradu nema tebi od toga hljeba..
Trebas za nesto biti uopran i dugo na tome raditi..

Zajebi tu ideju  :) . Pored klixa i jos par tako jakih sitova ti ne bi nista mogao. Za toga moras imati svoje "ljude" koji bi setali gradom i stigli uslikati sve cudno sto vide i slicno. Bolje otvori nesta cega malo ima,nesta skoro unikatno..

vidite ljudi ja imam vremena , idem po gradu svaki dan, citam puno clanaka i novina itd... znaci da otvorim?

Citat: [Cyber]Master.amx poslato Maj 10, 2013, 10:18:27 PRE PODNE
vidite ljudi ja imam vremena , idem po gradu svaki dan, citam puno clanaka i novina itd... znaci da otvorim?

To sto ides po gradu npr po Beogradu danas, ne znaci da ces otici u Sarajevo kada dolazi neki pevac pa da ispratis dogadjaj, ako mozes takve stvari da radis, otvaraj!

Citat: Ralph Exon poslato Maj 10, 2013, 17:09:52 POSLE PODNE

To sto ides po gradu npr po Beogradu danas, ne znaci da ces otici u Sarajevo kada dolazi neki pevac pa da ispratis dogadjaj, ako mozes takve stvari da radis, otvaraj!
ma idem nekad na to al ti ne kontas ja neotvaram za sarajevo vec za tuzlu :D znaci novosti tuzle a ne sarajeva

Citat: [Cyber]Master.amx poslato Maj 10, 2013, 17:39:09 POSLE PODNE
Citat: Ralph Exon poslato Maj 10, 2013, 17:09:52 POSLE PODNE

ma idem nekad na to al ti ne kontas ja neotvaram za sarajevo vec za tuzlu :D znaci novosti tuzle a ne sarajeva

a to :D nisam ja skontao od pocetka da se samo o tuzli radi...

Pokusaj ;) srecno

treba mi predlog da otvorim preko wordpressa ili da radim od 0 sa css + html ?

Naravno wordpress, pa kad bi radio css + html, za svkau vest bi morao da pravis posebnu stranicu sto znaci da bi mogao da iams i 50000 strana sto je totalno neoptimizirano i sporo, naravno koristi wp.

A da li je isplativo, nebi znao sta da ti kazem.

[quote author=
Maki187 link=topic=73551.msg513440#msg513440 date=1368206667]
Naravno wordpress, pa kad bi radio css + html, za svkau vest bi morao da pravis posebnu stranicu sto znaci da bi mogao da iams i 50000 strana sto je totalno neoptimizirano i sporo, naravno koristi wp.

A da li je isplativo, nebi znao sta da ti kazem.
[/quote]da kontam za svaku vijest bi morao imati poseban html :D pravicu preko wordpressa

Meni se svidja ideja :) Po meni bi trebao da otvoris takav site... :) Ali kao sto ovi kazu trebas da imas svoje "ljude",da bi sve zanimljivo bilo uslikano..Ne bukvalno sve ali vecina :)

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

ado97