Bande :S

Započeo [PL]Xx_KiCo_x3, Jun 30, 2009, 19:22:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poceo sam uciti skriptati i vec sam napravio dosta dobar server, al nezz kako napraviti bande, jel moze neki tut  :-\ Molim sto brze da bude  :D
Poslednja Izmena: Jun 30, 2009, 19:23:44 POSLE PODNE od Kristijan
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

Ja ne znam evo u sat vremena 2 ljudi trazi tut za bande  >:(

plawog znam , a za ovog kristijana isto mozda ak je to na kog mislim.. ali oboje zele otvorit ali propast ce jer nemaju pojma skriptat ...

agh...zaboravoi sam napomenut da neam GF mod i da server nije RPG nego DM sa obicnim PENo LS , vidio sam tut za bande u GF GM al ja iam Peno.... :-\

LoL ja zapravo ucim skriptat xD server nece bit hostan neg jedino ak ga ja budem palio (Kucni host) et tu zapeo al probat cu rjesit mislim da znam...Nik jeste propast ce xd  :P ::) :D

EDIT: Ma super nes sam usro sad nece ni server pokrenut xD moram brisat sad to sta sam napravio "badne" de molim vas vise oce taj TUT
Poslednja Izmena: Jul 01, 2009, 17:07:43 POSLE PODNE od Kristijan
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

Mnogo hvala na nicemu , ono bas ste team napravite topic pa nepomazete jbt fakat ste...a kakve tek pametne komentare ste mi ostavili fakat ste pro ono...neznate pa zato nestavljate ili jednostavno vam je tesko pomoc...
Perfect Life

zerocoolos

daj ne pričaj gluposti, pa neće ti nitko napraviti gang sistem džabe... plati pa ćeš imat...

Ev upravo mi je jedan frend send, hvala vam puno sta ste tako "darezljivi"...
TKO JE TRAZIO DA MI SEND TRAZIO SAM TUT KAK DA NAPRAVIM! KAD STE MOGLI SVE OSTALE ZAS NEBI MOGLI NAPRAVIT I TUT ZA BANDE !!! :mad: :mad: :mad:
Perfect Life

Za scripting probleme najbolje ti je otic na SA-MP forum jer kako i vidis tu ti niko nece pomoc nego ce skupljat postove na temama, a postovi puni uvreda...  ;)

Najbolje ti je prvo nauciti citati. To je osnovno ako zelis koristiti ovaj forum. Tko ce ti odgovoriti kad na krivom mjestu otvaras temu??? Ovo je SA:MP Client a nema veze sa skriptanjem. Postoji Scripting Chat!

LOCK