[Pomoć] Hosting/server

Započeo antoniotno97, Maj 06, 2013, 18:04:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Hosto sam server i na GP sam sribo neku stvar, izbriso sam onaj server sto je bio na GP i svoj uploado,a zaboravio napravit backup orginalnog servera.
Sad mi izbaacuje error: ash: .ash: ./samp03svr: Permission denied
Pomoć?
Poslednja Izmena: Maj 06, 2013, 18:05:15 POSLE PODNE od antoniotno97

e sad trazi ljepo hostera da ti reinstalira server, tvoj problem je sta si obriso server fileove i stavio svoje ali hoster mora stavit na te fileove chmod dopustenje

Citat: |W|SoaD123 poslato Maj 06, 2013, 18:42:30 POSLE PODNE
e sad trazi ljepo hostera da ti reinstalira server, tvoj problem je sta si obriso server fileove i stavio svoje ali hoster mora stavit na te fileove chmod dopustenje
Hahah,problem je u tome što se Reinstall plaća!

Citat: antoniotno97 poslato Maj 06, 2013, 18:46:02 POSLE PODNE
Citat: |W|SoaD123 poslato Maj 06, 2013, 18:42:30 POSLE PODNE
Hahah,problem je u tome što se Reinstall plaća!

ni kod jednog postenog hostera se reinstall odnosno ponovna instalacija samp servera NE PLACA...hosteru je to 1 minuta posla...eto tolko od mene

Citat: |W|SoaD123 poslato Maj 06, 2013, 19:02:48 POSLE PODNE
ni kod jednog postenog hostera se reinstall odnosno ponovna instalacija samp servera NE PLACA...hosteru je to 1 minuta posla...eto tolko od mene

A eto ja sam naletio baš kod ovoga što se plaća -.-

CitatA eto ja sam naletio baš kod ovoga što se plaća -.-
Kod koga hostas?

Citat: |W|SoaD123 poslato Maj 06, 2013, 19:15:56 POSLE PODNE
CitatA eto ja sam naletio baš kod ovoga što se plaća -.-
Kod koga hostas?
CBS hosting
Riješio sam problem, netreba reinstall, samo uplodujes server preko filezille i onda u filezilli desni klik na samp03svr i onda permissions staviš na 700 i apply i restartuješ server i radi!

ok jos bolje da si uspio i sam staviti premisiju na 700...premda da ti ikad treba reinstall servera to bi ti hoster trebao odobriti jer mu je to 1 minuta posla i ljepa gesta i reklama hostinga, a ovako izgleda da su samo pohlepni na novac

Citat: |W|SoaD123 poslato Maj 06, 2013, 19:27:47 POSLE PODNE
ok jos bolje da si uspio i sam staviti premisiju na 700...premda da ti ikad treba reinstall servera to bi ti hoster trebao odobriti jer mu je to 1 minuta posla i ljepa gesta i reklama hostinga, a ovako izgleda da su samo pohlepni na novac
Naso sam jedan frend mi pokazo.
A upravo sam na fb naso tipa (ownera hostinga) tip,dječak ima 13godina -.-
klonite se tog hostingaa!!!