DM spawn lokacija

Započeo N1XTON, Maj 05, 2013, 12:47:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo vako prva  trojica neka stave sliku u LS gdje bi trebao biti spawn a ostali neka glasuju koja najvise bude imala tu stavljam spawn :D ako nije problem da mi pomognete nmg se odluciti xD
edit: Dali da stavim bande?
Poslednja Izmena: Maj 05, 2013, 12:55:20 POSLE PODNE od N1XTON
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Bit ce random spawn ili ce se svi spawnati na istom mjestu?

Citat: CadrRa poslato Maj 05, 2013, 12:49:12 POSLE PODNE
Bit ce random spawn ili ce se svi spawnati na istom mjestu?
pa na jednom :D
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

nezz mislio sam staviti  bande

[quote author=
Lenon link=topic=73208.msg511192#msg511192 date=1367751369]
Citat: N1XTON poslato Maj 05, 2013, 12:54:43 POSLE PODNE
nezz mislio sam staviti  bande

Ne kontam, kakv je to DM server gdje imas bande? Bolje stavi da igraci mogu sebi kao neke klanove napraviti i to..
[/quote]dobra ideja :D

ado97

Prijedlog: Napravi neke zone gdje svaki klan ima svoje zone i na tim zonama stavi neki pickup kako bih se mogli igrači pridružiti tom klanu .

Cekaj,moras shvatiti razliku izmedju DM i TDM.
Ako ce biti bande onda je to Team Deathmatch . Napravi 4-5 timova,nek se spawnaju negdje po los santosu,samo nemoj klasicna imena (grove,ballas itd) jer je to isfurana Å¡ema  :D

ja sam mislio napraviti klanove i da imaju 3 kana,svaki klan ima svog sefa i ubacuje igrace u klanove?
naravno klanovi nece imati auta baze itd... to ce biti samo jedna skupina jer kad bi imali auta i baze ispalo bi kao da je banda :D

[quote author=
Lenon link=topic=73208.msg511202#msg511202 date=1367752159]
Citat: N1XTON poslato Maj 05, 2013, 13:05:15 POSLE PODNE
ja sam mislio napraviti klanove i da imaju 3 kana,svaki klan ima svog sefa i ubacuje igrace u klanove?
naravno klanovi nece imati auta baze itd... to ce biti samo jedna skupina jer kad bi imali auta i baze ispalo bi kao da je banda :D

mozes napraviti da mogu sebi birati spawn, oruzije, skinove..
[/quote]
smislio sam ja kako cu napravit hvala vam samo ako neko ima predlog za imena klanova?