[MAP] Village Rebirth RolePlay | Interior Male Kuce

Započeo Dimi, Maj 04, 2013, 02:30:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat

Interior male kuce   

Interior male kuce koji ce se nalaziti na Village Rebirth serveru. Interior je radjen od strane naseg mapera GrandMaster-a .Pogledajte na sljedećem linku youtube
Poslednja Izmena: Maj 07, 2013, 22:26:45 POSLE PODNE od joXy_

Fino odradjeno ali je pretjerano da bi bilo interier za MALU KUCU. Fino izgleda u svakom slucaju.

Prije bih rekao da je za veliku kucu :D
Inace lijepo je to :)

mapa do jaja, vidi se da imate najbolje mapere na balkanu... sta se tice interijera slazem se sa svima ostalima i bas su mi uzeli rijec iz usta, ovo bezproblema kida i za srednju ili veliku kucu a ne malu :P... zanima me onda kakve ce tek i biti ote kuce srednja velika, a tek vila :P... samo tako dalje

ado97

Dobro odraÄ'ena mapa , samo ovaj cvijet malo pomaknite jer ulazi u zid.

Dobra je mapa , samo mi se ne sviÄ'a ovo bijelo o ovom hodniku ne znam ni Å¡ta je , kao neki kauč :)

Citat: [EG]Fa®kiaSâ,,¢ poslato Maj 04, 2013, 15:01:49 POSLE PODNE
Dobra je mapa , samo mi se ne sviÄ'a ovo bijelo o ovom hodniku ne znam ni Å¡ta je , kao neki kauč :)
Ukolnicemo to.
69

Dosta zanimljivo,ali zamerka kauč onaj smeta u hodniku,ispadne da je hodnik kao u vozu.
Ukloni to i nekako malo bolje hodnik sredi,kao npr neki regal ili neka komoda,staklo iznad komode.
Sve u svemu 8/10

Editovao sam mapu stavio cipelarnik umesto onog u hodniku , pomerio sliku nije u zidu i pomerio cvet nije u zidu

Dobra mapa nema sta kao sto su rekli ovi iznad mene int moze biti i za veliku kucu a ne za mapu,najvise mi se svidja onaj akvarijum u podu :D :D

Super je mapa 9.9/10 ( ;D )
Ex: Vito_Black | Fearless | CaptainSparklez | PA3FIX | Ujo_Vito | viTo | Lithium | Clyde Black | Lennart Wixxer...