[YOUTUBE] Fast & Furious 6

Započeo AzZlack ^^, Maj 02, 2013, 08:14:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Uskoro dolazi  Fast & Furious 6

Pa kako se vama cini....

http://www.youtube.com/watch?v=Oyhh7SRSivM
Poslednja Izmena: Maj 02, 2013, 08:14:46 PRE PODNE od VirusKrew ^^

sta reci film je do jaja... premda mi se najvise i svidio prvi dio fast and furious koji je bas baziran na ulicnim utrkama od kako su poceli raditi na filmovima s mocnim autima, mocnom pricom i jos boljom akcijom nije da sam razocaran stvarno dosta dobro uklopljeno i stvarno imaju jedne od najboljih filmova zadnjih 10 godina odkako je izasao prvi dio... svakako pogledati kad izadje

Citat: |W|SoaD123 poslato Maj 02, 2013, 08:57:13 PRE PODNE
sta reci film je do jaja... premda mi se najvise i svidio prvi dio fast and furious koji je bas baziran na ulicnim utrkama od kako su poceli raditi na filmovima s mocnim autima, mocnom pricom i jos boljom akcijom nije da sam razocaran stvarno dosta dobro uklopljeno i stvarno imaju jedne od najboljih filmova zadnjih 10 godina odkako je izasao prvi dio... svakako pogledati kad izadje

i meni je extra... jos sad i tenk *_* HAHAHA

Ma rastura, predobar je :D
CroHerze RP Mapping Team - FR Mapping Voditelj - FR Admin

Citati meni je extra... jos sad i tenk *_* HAHAHA
Citat: CH|Suarez poslato Maj 02, 2013, 09:00:28 PRE PODNE

Ma meni je sve dobro jednina zamjerka sta nema starih pila iz prvog i drugog dijela, nema filma bez moje miljenice Toyote Supre MKIV, Nisana Skyline-a, Nisana 350z, Forda Mustanga i slicno... al eto prezivjet cemo :P

Citat: |W|SoaD123 poslato Maj 02, 2013, 09:04:14 PRE PODNE
Citati meni je extra... jos sad i tenk *_* HAHAHA
Citat: CH|Suarez poslato Maj 02, 2013, 09:00:28 PRE PODNE

Ma meni je sve dobro jednina zamjerka sta nema starih pila iz prvog i drugog dijela, nema filma bez moje miljenice Toyote Supre MKIV, Nisana Skyline-a, Nisana 350z, Forda Mustanga i slicno... al eto prezivjet cemo :P

Cekamo taj 24 Maj  :D 

Odlican je cini mi se da ce biti zanimljiv kao i njegov predhodnik Fast five 5, pogledacu ovaj 100 % ;)
Poslednja Izmena: Maj 02, 2013, 09:24:00 PRE PODNE od [FG] ..::Bojan::..
~ Bojan | FG-RP Head Admin | www.fg-rp.info | FG IP : 109.230.228.3:7807 ~

Citat
Odlican je cini mi se da ce biti zanimljiv kao i njegov predhodnik Fast five 5, pogledacu ovaj 100 % ;)

Ma Fast 5 je super ovaj ce biti 3x bolji
Poslednja Izmena: Maj 02, 2013, 10:52:50 PRE PODNE od VirusKrew ^^

Glupo mi je samo sto sada pomazu tom frajeru (Policiji)..jedva cekam.
btw. kad izlazi?

Gledao sam davno ovaj trailer, ovaj bot u video napisao FULL HD a tamo 360 p haha ne gledaj čim nema HD opcija j.ebo to  :P , Junkie onaj policajac nezz mu ime, to mi je najdraži lik u Fast & Furious  :D

Originalni Filane Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=C_puVuHoR6o
Sve je pocelo sa trkama na ulici a sada ovaj peti, sesti deo sve su vise akcioni filmovi, svaka im cast, jedva cekam 24.maj premiera filma :)

Pregledao sam sve filmove od Vin Diesel-a i Fast & Furious je najbolji film ikad napravljen :D

Svaki dio sam gledao minimum 2-3 puta pa cu tako i ovaj cim izadje :D

Jedva cekam ... brze i zestoke bi mogo gledat 5 puta na dan i nebi mi dosadili

Nemogu verovati koliko je proslo od kada sam gledao Fast Five 5 kad je tek izasao ko da je bilo jucer, ovde u Fast & Forious imamo i letece striceke [Leteci stricek, KLIK]
Poslednja Izmena: Maj 02, 2013, 17:50:36 POSLE PODNE od [FG] ..::Bojan::..
~ Bojan | FG-RP Head Admin | www.fg-rp.info | FG IP : 109.230.228.3:7807 ~