Problem

Započeo WilliamS, April 30, 2013, 18:40:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja ukljucim MTA idem na Map Editor on mi ucitava jedno 3 minuta i izbaci mi nesto Conneting Time Out Error:  i neki brojevi....Kako da resim TO?

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Ne..

Imam Cheat Engine...A Samo da  kazem da sada mi ucitava i kad pise Start Local Server (tako nesto) onda se to skloni i pojavi mi se prizor kao kad sam usao na MTA samo sve ukoceno....Da nije zbog 0.3e i 0.3c objekta?

Citat: woody poslato Maj 01, 2013, 08:07:54 PRE PODNE
Imam Cheat Engine...A Samo da  kazem da sada mi ucitava i kad pise Start Local Server (tako nesto) onda se to skloni i pojavi mi se prizor kao kad sam usao na MTA samo sve ukoceno....Da nije zbog 0.3e i 0.3c objekta?

Da li ti se to i prije dešavalo ? Možda ti je komp u jako lošem stanju, meni prije nije nikad htjelo ući isto bi se tako zaledilo ,pa sam nedugo zatim rušio windowse pa je uspjelo.
CroHerze RP Mapping Team - FR Mapping Voditelj - FR Admin

Mom kompu je pao windows...Na drugom sa kompu i stvarno je u losem stanju
Na mom kompu mi se to nikad nije desavalo!

BUMP... Zna neko u cemu je problem?

Jesam,reinstall sam ga i isti je problem....

Ja sam 0.3e i 0.3c objekte ubacio u MTA>Server>Mods>Deathmatch>Resources>[Editor]
Poslednja Izmena: Maj 02, 2013, 08:37:09 PRE PODNE od woody

Pa probaj bez tih objekata pa javi..

Isto  je ;/

Izbrisi Cheat Engine , Izbrsisi Mta.. i samo instaliraj MTA a to sranje Cheat Engine Netreba ti :D pozdrav..

Hvala svima...Instaliro novi windows i sve mi  lepo radi sad...Hvala Sto ste hteli da mi pomognete :) :)

Uzivaj  ;) Zato Smo Tu Da Pomazemo Jedan Na Drugi //

ado97