[MAP] Hooligan Chill Place | By Markoni

Započeo Markonו, April 27, 2013, 21:37:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nisam mapao ima oko 2 mjeseca, te sam ovo mapu uradio za takmicenje, trebalo je izmapati neko RP mesto na ovoj lokacija, ali evo ja sam neki Hooligan Chill Place, kritike i pohvale mi veoma znace, hvala unapred  :)

Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4

-Ocene manje vise me i neinteresuju, samo kritike i pohvale
Poslednja Izmena: April 29, 2013, 12:10:43 POSLE PODNE od Markonו

Hvala lepa  8)

Kao sto naslov govori, huligansko mjesto - to objasnjava ove razbacane ograde, preciznije pokidane ili polomljene ograde, takodje mi se ne svidja stakleni stolic koji sam morao da stavim, trazio sam drveni ali nije bilo odgovarajuci dimenzija i da se uklapa.

Hvala jos jednom.

Lepo :)

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Ne trebaju mi pohvale za trud, nego ocjene, sugsetije, kriterije, pohvale, hvala inace.

@Loza - hvala, to sam ciljao na RP huligana, da razbaciju ograde, nazalost nije bilo objekta razbijenog stola ili ostecenog, a da ga izvrnem u zemlju nije RP, nadam se da me razumes, hvala :)

@ELITE - znam da je moglo, ali za jedan hooligan chill place je dovoljno, da ne pretrpavam, hvala.

Nista posebno,ali dobro uradjeno :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Postao si 46 sekundi poslije nego sto sam ja editovao post, kako si stigao da vidis :P

Hvala :D

Citat: Markonו poslato April 28, 2013, 12:28:45 POSLE PODNE
Postao si 46 sekundi poslije nego sto sam ja editovao post, kako si stigao da vidis :P

Hvala :D

Zato sto mozda prvo gleda slike pa komentira ?

Da, ali ja sam izmenuo temu i editovao u 12:00 a on je pogledao 50 sekundi poslije toga :D