Nekoliko pitanja

Započeo Ivkeee, Maj 29, 2010, 16:54:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ovako , otvorio sam house server sve ok , napravio jako puno organizacija / mafija i to , onda , problem je u tome sto posle par dana kada udjem u kola ono pise "Kradja policijskog vozila" a to su kola HITMANA , i isto tako i za licensere , a posle toga mi da i wanted.  u cemu je to problem?

U kom mta se radi sve za RPG server , nasao sam za DM i za STUNT ali nigde za rp server.

I moze li mi neko dati skriptu za komandu /respawnallcars?

Idi u mod, potrazi za tu kradju, obrisi :)

Skini mod: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=7272.msg63298#new

Imas unutra /respawnal....
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

A kako da obrisem da me ne izbacuje iz vozila cim udjem ? i u kom mta se radi ?

Za mta ja koristim 1.0.3

A za vozila pobrko si idove mislim.. recimo imas PD aute pa onda fbi a ti si izmedju ubacio MD

Citat: [BM]Ilic poslato Maj 29, 2010, 17:13:00 POSLE PODNE
A kako da obrisem da me ne izbacuje iz vozila cim udjem ? i u kom mta se radi ?

Removeplayerfromvehicle funkcija
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

MTA ti je svejedno, samo udes u njega i imas MAP EDITOR koji je svugdje isti, samo skini Race sa njihove stranice

Odsutan dok ne doÄ'em.

Evo jos nesto , gunshop ne funkcionira , pise da je za level 4 a ja sa adm komandom dam sebi 19283level ne radi , onda promenim funkciju u level 1 , opet neradi sta da radim?

ajme ilicu trebas oldcar staviti joj sta neznas..ali nema veze nauciti ces  by:Tom_Rossi

Posjetite našu Grand Theft Auto IV Multiplayer (IV:MP) zajednicu.

Hahahha a sta je oldcar  >:( >:( >:(  skriptao sam komande i svasta ali ovo nece da se naskripta , i kako da naskriptam kucu da se stavi na prodaju zato sto nece pokusavao sam preko MTA nece ni enterier da se namesti , a kako da naskriptam drugiacuje enterier i za kuce?

Moj drug sto je skriptao kuce i to je otisao a bez njega nema nista od gunshopa :)
Poslednja Izmena: Jun 01, 2010, 10:31:17 PRE PODNE od [BM]Ilic

a jbt tebi trea netko instrukcije davat xD 

imas tutoriale,prati tutoriale i radi po njima i uspjet ces!

nastoe

Citat: LuKsA poslato Maj 29, 2010, 16:55:44 POSLE PODNE
Idi u mod, potrazi za tu kradju, obrisi :)

Skini mod: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=7272.msg63298#new

Imas unutra /respawnal....
Nisi mu nista pomogao tako samo napravio sranje, ti zelis samo da zanemari error koji ce dobiti ali on ce sve jedno dogoditi, jos nesto si mu s tim zajebo on je pobrkao ID-ove od vozila i naravno da mu se to dogada, tesko mi je sada da mu objasnim o cemu se tu radi ali uglavnom ako je dodavao/mjenjao nesto po vozilima sada su mu se ID-ovi od vozila sjebali i kada ude u auto npr. Admiral ID u modu je od BUSA npr. i onda kad ude u taj auto pise "Da zapocnes rutu napisi /start" to je primjer

Samo mi recite kako kuce da skriptam ovaj moj sto mi je kuce skriptao otisao na exurziju XD