[TuT] Pawno TuTorijali - Kako napraviti komandu /vodic u dialogu?

Započeo Drobnjak, April 17, 2013, 19:14:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

TuT by Pawno TuTorijali!

Pozdrav evo jedan TuT od nas!!

Subscribe na kanal bit ce jos TuTova i dosta svega u vezi pawna :D

Click ovdje da pogledas TuT kako napraviti komandu /vodic!!!

Pawno TuTorijali Facebook!

Pawno TuTorijali YouTube!
Poslednja Izmena: April 25, 2013, 16:17:56 POSLE PODNE od | EXG | Alan

Objašnjenje malo jače: "Ovo je komanda", "Ovde stavite ovako nešto" :3 + neverujem da si to ti pisao, izvadio iz nekog moda i sad u tutorijalu Copy/Paste, bezveze. Ako već radiš video, onda piši ručno od 0.

Gospodine nije strcmd nego strcmp, i igračima bi izbacivalo greÅ¡ke ukoliko bi radili po ovome tutorijalu iz razloga Å¡to nisi nigdje definisao ZahtjevZaPomoc, u tutorijalu samo radiÅ¡ copy/paste Å¡to pokazuje da pojma nemaÅ¡ o skriptanju( sve iz IGRP moda koristiÅ¡), subscribe nećeÅ¡ dobiti, samo dislike na video(ulogovao sam se na profil samo da ti dam dislike)  ;D
Poslednja Izmena: April 17, 2013, 20:15:22 POSLE PODNE od Artieâ„¢

Citat: joXy_ poslato April 17, 2013, 20:05:54 POSLE PODNE
Objašnjenje malo jače: "Ovo je komanda", "Ovde stavite ovako nešto" :3 + neverujem da si to ti pisao, izvadio iz nekog moda i sad u tutorijalu Copy/Paste, bezveze. Ako već radiš video, onda piši ručno od 0.

Ma jok ti si pisao ajde bjezi ja pisao!!!!!

Citat: | EXG | Alan poslato April 17, 2013, 19:14:25 POSLE PODNE

TuT by Pawno TuTorijali!

Pozdrav evo jedan TuT od nas!!

Subscribe na kanal bit ce jos TuTova i dosta svega u vezi pawna :D

Click ovdje da pogledas TuT kako napraviti komandu /vodic!!!

Pawno TuTorijali Facebook!

Pawno TuTorijali YouTube!
Citat: Artieâ,,¢ poslato April 17, 2013, 20:13:52 POSLE PODNE
Gospodine nije strcmd nego strcmp, i igračima bi izbacivalo greÅ¡ke ukoliko bi radili po ovome tutorijalu iz razloga Å¡to nisi nigdje definisao ZahtjevZaPomoc, u tutorijalu samo radiÅ¡ copy/paste Å¡to pokazuje da pojma nemaÅ¡ o skriptanju( sve iz IGRP moda koristiÅ¡), subscribe nećeÅ¡ dobiti, samo dislike na video(ulogovao sam se na profil samo da ti dam dislike)  ;D

Vidis da je bot,sta se raspravljas,boli te K

Citat: Artieâ,,¢ poslato April 17, 2013, 20:13:52 POSLE PODNE

Mozes mi ku"Rac popusiti samo  :-X

| EXG | Alan, evo tebi lepo ban zbog vredjanja pa se opameti.

Video ni ne radi tako da ovde ide lock.
Svi su sve objasnili u gornjim postovima, ne kopiraj.
Poslednja Izmena: April 25, 2013, 16:49:27 POSLE PODNE od [BR]Maki187