[Pomoć] Oko komande

Započeo [Perfect] Mihailo, April 14, 2013, 14:51:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0 (Balkan Style)
Detaljan opis problema: Pa radio sam po TuT-u sa ovog forum kako napraviti sistem organizacija jednostavno i zadaje mi neke error-e
Dio skripte:
CMD:postavilidera(playerid,params[])

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Errori:
C:\Documents and Settings\Mihailo\Skrivebord\samp03x_svr_R1-2_win32\gamemodes\BSRP.pwn(170) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\Mihailo\Skrivebord\samp03x_svr_R1-2_win32\gamemodes\BSRP.pwn(170) : error 017: undefined symbol "cmd_postavilidera"
C:\Documents and Settings\Mihailo\Skrivebord\samp03x_svr_R1-2_win32\gamemodes\BSRP.pwn(170) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\Mihailo\Skrivebord\samp03x_svr_R1-2_win32\gamemodes\BSRP.pwn(170) : fatal error 107: too many error messages on one line

Balkan Perfect TM - Ukratko
-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !
- Pogledajte dole, zašto igrati na ovom serveru!

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!
IP: Uskoro!!
TS3: Uskoro(ukoliko server uspe bice i TS)
Forum: perfectrp.comoj.com/forum

skini zcmd include fajl i stavi na vrh skripte
#include "zcmd"

ma bre imam u includes zcmd i u Skripti #include <zcmd>

-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!

Probaj da update zcmd
BIG RESPECT:Blaeks, SABO(T), |LG|Yui_Sang, Joey_

Updateovao sam, i opet ništa (sve isto)