[POMOC] TEXTDRAW

Započeo BG:RP, April 07, 2013, 22:14:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

skripta koju koristim:bs

Opis saveta:Pozdraw svima imam problem neznam kako da kreiram i ubacim text draw da je boja texta bijela a okolo toga toga crno neki par milimetara evo slika ako mozete da mi objasnite kako da ga kreiram i to kako se ubaciva

SLIKA: http://www.zaslike.com/viewer.php?file=y27psvb8qu8v9lsbjm4z.png

Skines TD editor i lepo izaberes font i dodas outline!
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

http://bsndesign.webs.com/tde.htm

Napiši šta oš i stavi si i izbaci ti dolje sve potrebno da stavis u skriptu
NEW NEW NEW

Team Fortress od sada i na SA:MP-u!!!
Dodite i zabavite se!

IP: 62.210.122.191:7789

Da nije to problem problem je sto neznam gdje se ubaciva u mod i kako

Textdrawovi se najčešće dodaju u OnGameModeInit callback, a mislim da ti ne radiš ništa posebnog, tak' da stavi te TD-ove u OnGameModeInit callback.

Last nick: Paradox

I da se nadovežem samo,možeš ih kreirati pomoću ovog editora i odmah kada ga napraviš odeš Export pa Classic export mode i dobiš u Scriptfiles kodove od textdrawa i samo ubaciš ...

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=387597
Poslednja Izmena: April 07, 2013, 22:28:28 POSLE PODNE od FlasH
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Citat: [CRP] Joey_ poslato April 07, 2013, 22:25:22 POSLE PODNE
Textdrawovi se najčešće dodaju u OnGameModeInit callback, a mislim da ti ne radiš ništa posebnog, tak' da stavi te TD-ove u OnGameModeInit callback.
Da ubace se u OnGameModeInit ali je potrebno stavit i u OnPlayerConnect show textdrawa
NEW NEW NEW

Dodite i zabavite se!

Ja sam govorio za DODAVANJE textdrawova, a ne prikazivanje istih i nije nužno da se TD-ovi prikazuju pod OnPlayerConnect callbackom.

Last nick: Paradox

Jel moze ko da mi to kreira bio bi mu dosta zahvala kao na slici sto sam stavio samo umjesto zelenog neka bude bijelo hvala

Ajmo ovako sefe, uzmi i pravi nesto jednostavnije da naucis osnove koristi wiki samp, definisi nesto, pravi neke komande i to, a ako bas oces da dodas to ides sve namestis ides save as self working fs i odes u scriptfiles i nadjes imetextdrawa.pwn i otvoris preko pawna i gotova prica
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

1. pod new na vrh
new Text:a;

2.OnGameModeInit

universal1 = TextDrawCreate(473 ,7 , "a");
TextDrawFont(a , 1);
TextDrawLetterSize(a , 0.6, 4.2);
TextDrawColor(al , 0xfffff0FF);
TextDrawSetOutline(a , false);
TextDrawSetProportional(a , false);
TextDrawSetShadow(a , 1);

Ovo " a "l mjenjaj kako os ime to mos
NEW NEW NEW

Dodite i zabavite se!

Al treba da doda i Delete-ove i ShowTextdrawForPlayer jos neke stvari, al to je najvaznije sto si ti dao, al ne preporucujem da kreces da skriptas od textdawova!!! Prvo osnove, nauci da pravis komande, varijable, da ubacujs fs i slicno