Zatrazite objekat

Započeo [RST] Sexserghy ♥, April 07, 2013, 11:06:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Trebaju mi ovi objekti. Ovaj krug plavi i ovo kao ove kesice za dekoraciju http://prntscr.com/df0iy5

Facebook Stranica:Klik!

47

*

Ovaj objekat na stalku - 2594

Stalak - 2593

Ovi krugovi su uraÄ'eni pomoću teksta

Opis objekta koji Vam treba: Trebaju mi laseri oni crveni sto budu u sefu kod banke
Slika objekta: Mislim da nije potrebno,znate o cemu govorim sigurno

Citat: MartinBrat poslato Decembar 06, 2016, 20:46:07 POSLE PODNE
Opis objekta koji Vam treba: Trebaju mi laseri oni crveni sto budu u sefu kod banke

http://dev.prineside.com/en/gtasa_samp_model_id/search/?q=laser @MartinBrat

Opis objekta koji Vam treba::Ovako treba mi onaj objekat sto se koristi kao poldoga HELIPADU MOLIM VAS ako vam bude trebala slika poslacu
Slika objekta://
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Citat: MartinBrat poslato Decembar 06, 2016, 20:46:07 POSLE PODNE
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Citat: TazManiaX poslato Decembar 18, 2016, 11:11:48 PRE PODNE
Opis objekta koji Vam treba::Ovako treba mi onaj objekat sto se koristi kao poldoga HELIPADU MOLIM VAS ako vam bude trebala slika poslacu
Slika objekta://

3934 ili 3928 ako mislis na crte helipada.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Nee crte nego ona podloga ispod njega

Sretna vam nova godina moji vrijedni maperi :D
Mapper since 2k13.

Citat: Rovčanin poslato Decembar 31, 2016, 09:50:03 PRE PODNE
Uranio :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: BASHOVSKI poslato Decembar 31, 2016, 11:55:23 PRE PODNE
Citat: Rovčanin poslato Decembar 31, 2016, 09:50:03 PRE PODNE
Uranio :D

Nea veze keke, vidit ce i sutra valjda aBd haha.
Mapper since 2k13.

Sretna nova godina svima <3 !
Mapper since 2k13.