Zatrazite objekat

Započeo [RST] Sexserghy ♥, April 07, 2013, 11:06:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

3095
Stepenice ne znam koji su ID,ali kucas stairs u pretragu i sigurno ces naci neke koje ti odgovaraju  :)
I da bi smanjio SPAM u temi obrati mi se ubuduce u PM ako ti nesto zatreba  :)

Takodje,posto vidim da si novi na forumu iskoristi priliku i predstavi se u ovoj temi LINK kako bi upoznao ostale clanove ovog foruma sa svojim dosadasnjim radom i iskustvom sto se tice SAMP-a :D
POZDRAV : :)
Poslednja Izmena: Avgust 10, 2014, 17:22:34 POSLE PODNE od D3J@|\|

Okej, nasao sam jos jucer to i zavrsio svoju prvu mapu ... :). Sada bih htio objaviti mapu na ovom forumu da mi napisete misljenje o mapi i sti trebam popravit itd ... Mapam u MTA i sad kako da izvadim objekte mape i sto treba s njima napravit da postam na forum :D ... Pa ako mi moze netko objasnit kako izvadit objekte iz mta i to :)

Citat: Karlo_Burn poslato Avgust 10, 2014, 17:41:18 POSLE PODNE
Okej, nasao sam jos jucer to i zavrsio svoju prvu mapu ... :). Sada bih htio objaviti mapu na ovom forumu da mi napisete misljenje o mapi i sti trebam popravit itd ... Mapam u MTA i sad kako da izvadim objekte mape i sto treba s njima napravit da postam na forum :D ... Pa ako mi moze netko objasnit kako izvadit objekte iz mta i to :)

;)

Znali neko ID objekta gume ? Hvala unapred! 8)

Citat: D3J@|\| poslato Avgust 12, 2014, 00:45:02 PRE PODNE
1327-Ako mislis na tu gumu :D
Hvala jeste to jeta guma, ako mozda znas ID kosarkaskog igralista ?

http://postimg.org/image/wz3fc2n4f/ id objekta znam da je tekstura ;D
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Citat: Leonov [â,,¢] poslato Avgust 12, 2014, 10:43:32 PRE PODNE
Citat: Dejan_Savan poslato Avgust 12, 2014, 09:18:31 PRE PODNE
Citat: D3J@|\| poslato Avgust 12, 2014, 00:45:02 PRE PODNE
1327-Ako mislis na tu gumu :D
Hvala jeste to jeta guma, ako mozda znas ID kosarkaskog igralista ?
2114 Probaj taj

To je lopta a ne igralise :D Probaj sa 8417,6959,6960(fin objekat za korarkasko igraliste :D)

Trebam ID  Stapa za Pecanje Ribe

Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Trebam ID vode za akvarijum bazen