[POMOC] boje za text

Započeo [BL:RP]Fika98, April 06, 2013, 11:12:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: editovana
Detaljan opis problema:Ovako na skoro svakom srv kad udjete dole na kraju ekrana ima ono npr. CS: ukoliko zelite da psoetite nas forum idite na www.uskoro.com(primer). E ja sad ne znam kako da promenim boju toga kad mi izlazi necu da mi bude bela npr ocu plava? i takodje ocu ovo "CS:" da mi bude u drugoj boji kako da uradim to ? isped svake recenice iza "CS:" stoji ~w~ jer ima to veze da je to kao white ? ili ispred reci "reklamiranje" stoji ~r~ a u game mi je to reklamiranje crveno je li to treba mda promenim? Ako jeste kako da stavim da mi bude plavo? posoto b ne moze valjda xd
Deo skripte://
Blaeks & David (Sabljak) KINGS!

Da, to ~w~ je white - bela, ~r~ je red - crvena, i ti tako menjas.. Znaci recimo umesto ~w~ stavis ~b~
RESPECT :
Vegas & C++

aa hvala. a ako stavim ~b~ jer nece da bude black? xd bice valjda blue ? :D A ispred onog sto sma reko "CS:" stavim ~b~ iako nista ne pise? tu nema nista ispred ali ima iza toga ispred recenica koje dolaze posle "CS:" i onda ce CS da bude plavo a recenice cu da sotaivm kako jeste ~w~??
Blaeks & David (Sabljak) KINGS!

~b~ je BLUE(plava), posto vidim da te to buni, procitaj ovo http://wiki.sa-mp.com/wiki/Colors_List#Chat_text_and_player_color , spusti se na kraj stranice i citaj