Kako dodavati auta u skriptu?

Započeo mario_kumanovac, Jun 26, 2009, 22:47:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako imam God Father Edit mode onaj West Coast RolePlay epa dali neko moze da mi objasni kako da dodadem auta na serveru i da zamenim neke baze na pr kako da dodadem auta koji ce moze voziti samo team 3? i kako da dodadem policiski auta znaci da u tih auta da moze /m i /mdc gledao sam sve tutorijale ali nisam nista nasao?

Kopiraj ovo u potpis ako mrzis cheatere!

Scripting status:

PittBull Stunt: 5%

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!

zerocoolos

Citat: mario_kumanovac poslato Jun 26, 2009, 22:47:56 POSLE PODNE
E ovako imam God Father Edit mode onaj West Coast RolePlay epa dali neko moze da mi objasni kako da dodadem auta na serveru i da zamenim neke baze na pr kako da dodadem auta koji ce moze voziti samo team 3? i kako da dodadem policiski auta znaci da u tih auta da moze /m i /mdc gledao sam sve tutorijale ali nisam nista nasao?

već sam ti rekao okani se čorava posla, ne znaš niti osnove programiranja a sad bi još pravio aute koje može viziti samo jedan tim... uzmi prvo http://wiki.sa-mp.com/wiki/PAWN_tutorial <------ tutorijal za pawno
pa kad to svladas ovo ce biti lagano.

udjes u auto, parkiras ga gdje os, upises /save

nadjes to AddStaticVehicle(.......)

to stavi u ongamemodinit

Moj Mario jeli moguce da nije skriptanje nije za tebe omg.De bre brate dao je correlli ovdje negdje onaj pawno jezik pa ide to citaj pa onda nesto probaj pa ako steknes negdje trazi pomoc a ne mozete li mi iskriptati ovo ili ono