[SAVET]SAVET

Započeo Nadroj, April 04, 2013, 18:37:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: treba mi org sistem:
Detaljan opis savjeta:
Komentar:
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

BIG RESPECT David A.k.A Sabljak

ja nikad do sada nisam nasao bilo kakvu FS za org sistem, imas samo razne tutorijale, predlazem ti paradoxov

pa nisam ni mislio fs xD zaboravio sam to da napomenem... daj mi tut link ali da ima i za vozila posto ja kad sam radio jedan tut nije mi radilo nego sam sa taxi clanom moga da udjem u pd vozila i tako :)
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

kolko mrzim kad neko pocne da pomaze a onda odjebe. pa ako te mrzi onda nemoj nista ni da kazes
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

ko kaze da necu, a ti ako misli da ja zivim da bi tebi pomagao, onda - haha

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=49020.0

edit: nisam vido hitmane, sory

pogresno si me shvatio... ako te mrzi vec ili nemas vremena nemoj nista da postavljas jer onda ja iscekujem tvoj odgovor a jos 50% njih koji znaju misle "dobro on ce da odgovori tako da mu netreba moja pomoc"

nemoj pogresno shvatiti :)

uzgred ovaj sam ja i radio

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=49020.0 ali mi nesto nece kod vozila odnosto ja mogu sa TAXI liderom ili clanom da udjem u vozilo FBI ili tako nesto...
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Napravi ponovno po tom tutorialu i ako će bit nekakve greške, napiši u toj temi ili otvori novu temu u ovom podforumu.

Last nick: Paradox

e super a da mi pomognes posto si ti pravio tut :)...

jedno 20-30 puta sam pokusavao i stalno nesto zajebem
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

sry zbog 2 poruke za redom ali jel mogu ja da stavim(posto sam do sad stavljao) u moj enum npr da nebude E_PLAYER_LEADER i tako ta a samo posle promenim u daljim kodovima
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Citat: ladolez poslato April 05, 2013, 16:28:19 POSLE PODNE
sry zbog 2 poruke za redom ali jel mogu ja da stavim(posto sam do sad stavljao) u moj enum npr da nebude E_PLAYER_LEADER i tako ta a samo posle promenim u daljim kodovima

To ti piše na početku tutorialu da možeš koristit svoje varijable, al' onda moraš kroz cijeli kod koristit ista imena varijabli.

cek nesto mi opet ono sranje runtimeerror
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Onda si nešto krivo napravio, a ja ne mogu znat što dok ne postaš svoj kod ili nešto.

sjebalo mi se skroz nesto.... pise runtimeerror i ja sve nove .inc fajlove ubacim i plugine i idalje pise... cak sam i probao da skinem opet 0.3x i unjega ubacim gm i opet sve skinem i nece
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Sta da radim... probao sam opet da sve skinem i nece.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
takodje sam primetio da mi je ranije compile za 1-2sec sad mu treba 4-5sec  :'( :'( :'( :'( :'( :'(
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi