matejdz

Započeo matejdz, Maj 02, 2009, 22:32:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

matejdz

Pozdrav,

zovem se Matej Džolan, dolazim iz Rovišća, to je selo blizu Bjelovara.
Imam 17 godina, roÄ'en sam 27.04.1992. godine.

Igram SA:MP, ali ne tako često, jer mi je Å¡kola na prvom mjestu, a iza toga idu odreÄ'ene aktivnosti, kao Å¡to su scriptiranje, SA:MP i tako dalje.

Dolazim sa CH, jer je CH oduvijek najbolji server što se tiče ovog dijela Europe. Na CH sam naučio igrati, i tamo sam 4ever.

Mislim da ću pomoći oko ovog foruma, oko ovog projekta, jer imam neko znanje što se tiče scriptiranja, neko znanje o SA:MP-u i te neke stvari volim drzati za sebe, tako da ću ostati anoniman 99,79 % ;)

Na raspolaganju sam svima, koji trebaju pomoć oko scriptiranja (naravno ako i ja budem znao to napraviti), na raspolaganju sam ti oko foruma i bilo čega, što god bude trebalo, slobodno se javite svi...

Moj MSN, na kojem me možete dobiti: [email protected]  (ovo koristim samo za dopisivanje i kontakt, ne čitam mailove koji mi dolaze na HOTMAIL)
Moj Mail, na kojem me možete dobiti:  [email protected]

Citat: matejdz poslato Maj 02, 2009, 22:32:51 POSLE PODNE
Pozdrav,

zovem se Matej Džolan, dolazim iz Rovišća, to je selo blizu Bjelovara.
Imam 17 godina, roÄ'en sam 27.04.1992. godine.

Igram SA:MP, ali ne tako često, jer mi je Å¡kola na prvom mjestu, a iza toga idu odreÄ'ene aktivnosti, kao Å¡to su scriptiranje, SA:MP i tako dalje.

Dolazim sa CH, jer je CH oduvijek najbolji server što se tiče ovog dijela Europe. Na CH sam naučio igrati, i tamo sam 4ever.

Mislim da ću pomoći oko ovog foruma, oko ovog projekta, jer imam neko znanje što se tiče scriptiranja, neko znanje o SA:MP-u i te neke stvari volim drzati za sebe, tako da ću ostati anoniman 99,79 % ;)

Na raspolaganju sam svima, koji trebaju pomoć oko scriptiranja (naravno ako i ja budem znao to napraviti), na raspolaganju sam ti oko foruma i bilo čega, što god bude trebalo, slobodno se javite svi...

Moj MSN, na kojem me možete dobiti: [email protected]  (ovo koristim samo za dopisivanje i kontakt, ne čitam mailove koji mi dolaze na HOTMAIL)
Moj Mail, na kojem me možete dobiti:  [email protected]

dobro dosao brate  ;D

matejdz

Citat: matejdz poslato Maj 09, 2009, 16:11:34 POSLE PODNE
Tu sam prije tebe ;)

nije bitno bitno da sam ti zazelio dobrodoslicu  ;D

matejdz

E pa to, vidis, lijepo od tebe, prijatelju sa CH ;)

Matej cestitam na mod-u zasluzio si!!!

matejdz

O bok bok Matej :D
CH RPG/DM

62.212.74.90:8126

CH DM

78.46.79.68:3031

matejdz

Cuj nemoj jebat, normalno da ce jebat ako se nudi xD.
btw. Dobrodosa hehe

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h

matejdz

Citat: [CH]Jony_Man aka Lukas poslato Jun 18, 2009, 02:22:59 PRE PODNE
On je zombi iz Rovisca xD aj dobrodosao

Ma nije uopce iz Rovisca, on je iz nekog sela drugog, ali uglavnom skoro pa blizu...