[UP:RP] Underpoint RolePlay - www.up-hq.info (Opis)

Započeo gReeDy.aMx, Mart 30, 2013, 13:23:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.



Underpoint RolePlay - Opis

IP: 91.193.75.58:77 83
Forum: www.up-hq.info
Otvaranje: 30.03.2013 (Danas) u 19:00




Pozdrav svim samperima i clanovima ovog foruma.Ovom prilikom bih zelio da vam predstavim samp server po imenu Underpoint RolePlay koji je poceo sa radom u novembru 2012 godine. Mod je radjen od 0 , skripter je gReeDy.aMx , maper Lemi ,a web dizajner Accardo. Vrsta moda je RolePlay (simulacija stvarnog zivota) i radnja se odvija u Los Santosu. U opisu videcete sve sta vam mi nudimo i kakav zabava vas na serveru ocekuje, zato vas ocekujemo na otvaranju u sto vecem broju.



Registracija - Spawn
Sistem registracije - je vrlo jednostavan odradjen sa dialozima , kad se konektujete sledi intro posle koga upisujete vase podatke i odledate kratak tutorial nakon cega se spawnujete.

Video:


Sistem Firmi
Sistem firmi je dinamican sto znaci da se kreiraju/modifikuju IG. Za sad je kreirano oko 100 firmi pa ce se dodavati po potrebi. Postoje 15 vrsta firme (Burg, Oruzarnica, Market, Sex Shop...itd).

Video:


Sistem Kuca
Sistem kuca je dinamican sto znaci da se kreiraju/modifikuju IG. Za sad je kreirano oko 300 kuca pa ce se dodavati po potrebi. Postoje 4 vrste kuca (Mala,Srednja,Velika i Villa). Za svaku od tih vrsta kuca potreban je odredjen level i novac. U kuci mozete ostavljati drogu,materijali,oruzije,odelo,hranu i mozete menjati interijer kuce, svaka vrsta kuce sadrzi po 3 razlicita interijera, prvi je standardan a druga dva se placaju.

Video:


Sistem Stanova
Sistem stanova je takodje dinamican sto znaci da se kreiraju/modifikuju IG. Za sad je kreirano oko 250 stanova pa ce se dodavati po potrebi. Za stan je takodje potreban odredjen level i novac. U stan mozete ostavljati novac i oruzije. Takodje i u stanovima mozete menjati interijere, prvi je standardan , a ostala 3 se placaju. Na videu cete videti sistem stanova(zgrade su obrisane).

Video:


Sistem Vikendica
Sistem vikendica je takodje dinamican sto znaci da se kreiraju/modifikuju IG. Za sad je kreirano oko 150 vikendica pa ce se dodavati po potrebi. Za vikendicu je takodje potreban odredjen level i novac. U vikendicu mozete ostavljati drogu i materijale. Takodje i u vikendicama mozete menjati interijere, prvi je standardan , a ostala 2 se placaju.

Video:


Saloni Vozila
Saloni vozila su napravljeni tako da ih ima neograniceno, svaki igrac moze imati samo jedno vozilo od te vrste, npr. Plovilo. Sve je napravljeno u dijalozima da bi igracima bilo lakse igracima. Isto tako postoje i pijace polovnih vozila gde mozete kupiti vozila u pola cene.

Video:


Organizacije/Mafije/Bande
Na serveru postoje razne organizacije/mafije/bande kojima se igraci mogu pridruziti. Svaka organizacija se razlikuje po necemu, npr. sadjenje droge, proizvodjenje oruzja, materijala i ostalog. Izmedju organizacija se mogu sklapati savezi da bi se udruzili i bili jaci u odnosu na druge. Organizacije ce moci igrati i WAR.

Video:


Poslovi
Poslovi se nalaze sirom Los Santosa, kako legalni tako i ilegalni. Da bi se zaposlili morate imati odredjeno iskustvo (level) za odredjeni posao. Bolji posao zahteva veci level, poslovi su uskladjeni sa normalnom zaradom, ako radite puno zaradicete vise, time cete kupiti vise stvari, sto manje radite manje cete zaradjivati i necete imati para da kupujete.

Lista Poslova:
(1.) Bus Vozac [level 1]

(2.) Kosac Trave [level 1]

(3.) Mehanicar [level 2]

(4.) Postar [level 2]

(5.) Komunalac [level 3]

(6.) Gradjevinar [level3]

(7.) Bolnicar [level 4]

(8.) Grobar [level 4]

(9.) Dzeparos [level 5]

(10.) Farmer [level 5]

(11.) Masinovodja [level 6]

(12.) Dostavljac [level 6]

(13.) Kamiondzija [level 7]

(14.) Pilot [level 7]

(15.) Elektricar [level 8]


Kada stanete na pickup za zaposljavanje pokazace vam se ovakav textdraw:




Stats/Licna karta
Na statsu mozete videti sve o vasem nalogu na serveru, sate igranja, posao, organizaciju, novac...itd.





Zanimljivosti
Karting


Auto skola


Kacige




Spawn
Spawn je mesto gde se igraci stvaraju na pocetku tj. kada udjete na server i ako nemate nista od imovine ovde cete se stvoriti. Spawn je glavna Market Stanica, gde za igrace ima rent, trafika i bankomat.



Nesto za Kraj
Hvala svima na citanju opisa naseg servera, nadam se da cete nas posetiti i igrati na nasem serveru. Lep pozdrav od Underpoint Administracije

Poslednja Izmena: Mart 30, 2013, 13:32:54 POSLE PODNE od [UP:RP] gReeDy.aMx



Ajde buate nek ti je sa srećom.
Popravi bug sa AC,tj. dodji na skype da ti kažem koji je.



Nije to bug sa Anti Cheatom, ako mislite na Airbreak, to smo testirali pa sam mozda slucajno uslikao ;)

Dobro to izgleda,pohvale za dobar opis,forum dobar,vjerujem da je i mod solidan...sretno


Sistemi su vam super kao i opis i forum.Zelim vam srecu!Dolazim na server!