[POMOC]U vezi pawna

Započeo Pynokyo, Mart 29, 2013, 23:39:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

U pawno kada kliknem na onu plavu strelicu tacnije save (compiler)
izbaci mi Unable To Excute Compiler i nikako nemogu da sacuvam dali neko moze da mi pomogne molim vas ??
Hvala unapred :)

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

[quote author=
 Streetboy link=topic=70825.msg494312#msg494312 date=1364596962]
Ako je to sto ja mislim da jeste,imas previse erora...
[/quote]

Nije to onda nebih hteo samo taj mod :)

Vec koji god mod otvorim i odem compiler izbaci mi to :(
Skinem ovde sa BS i odmah odem compiler i izbaci mi :(

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Sve tako uradio i opet izbacuje  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Streetboy

*