[UG] Ultra Gaming RPG [Opis Servera][NOVI]

Započeo [UG]Ara, Mart 16, 2013, 09:51:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.


  Forum: www.ultra-samp.net
  FaceBook Klikni za FaceBook
          IP Servera: 193.192.59.151:7779
TS3 :193.192.59.30:9990
YouTube: Klikni za YouTube
Verzija Servera: 0.3x
Vrsta igra:RolePlay
Slotova 150


â˜...Uvod :
Ultra Gaming Community je zasnovan 23.1.2013 u 20:00h, na otvorenju smo imali 70/80 igraca, vidili smo da od servera ce biti nesto, pa smo onda odlucili da ga zadrzimo. Poceli smo obarati rekord, podigli smo server na 100 slotova, i to smo popunili nekim cudom, nismo znali kako smo to uspili, idemo onda jos na 150 slotova mislili smo da mozemo i to oborit ali nismo. Update smo radili svake nedelje u 20:00h manje update svaki dan u 00:00h navecer. Na pocetku se nakupilo dosta pozicija i non RP igraca, poceli smo kaznjavati, pa je broj igraca poceo opadati na nize, padao i padao konstantno. Bilo je malo nase greske ali to se opravdalo, udruzili smo se sa jednim communityom, donijeo nam je 20-30 igraca, sada se drzimo na 50 igraca konstantni.Tako je nastao Ultra Gaming Communiy.

â˜...Svrha Igre:
U Svrhu igre naseg spada RolePlay igra.Sta bi to znacilo ?, to znaci simuliranje stvarnog ili realnog zivota, kupite kucu prodate, vozila, imate posao radite za novac, vrsite nuzde, jedete, i ostale realne stvari koje radite u zivotu. Zelimo da privucemo igrace i da zaigraju na naserm serveru novi virtualni svijet. Zabava jos traje mozete se zabaviti na eventima, raznim desavanima u gradu, ukoliko znate RolePlay pravile mozete se uclaniti u neko od Mafija/Bandi ili neke vladine organizacije, kao na primer, Policija, CSI, Gradonacelnik, Granicna Policija, Bolnica, i jos mnoge druge.

â˜...Svrha Servera:
Nasa svrha servera jeste da prvo privucemo igrace kao dobar server i staff team, koji ce vam doci kada se pridruzite na server i pozovete na  /new ili /novi, docice do vas GameMaster(pomagac) , koji ce vam pokazati server i objasniti gdje se sta nalazi, ali pre toga bi vam preporucio da se prvo registrujete na forum www.ultra-samp.net ili gore navedeni link, tu cete saznati dodatne informacije za igru na serveru.Onda se pridruzite na server i zapocnite virtualni svijet, zaposlite se i zabavite uz evente i staff team..

â˜...Opis Servera:
Server se zasniva na mysql spremanju imovine igraca. Svaki igrac ima pravo na svoju imovinu to moze biti, kuca, firma, firma poslova, automobil, plovilo, letilica, biciklo. Mod je radjen duze vremena sada je na v2.3 verziji, uskoro slijedi update na v2.4 verziju u kojoj dolazi dosta novosti, ne radimo male update, samo velike update koji ce zabaviti igrace, dodajemo dosta novi stvari, poslova, sistema, evenata, mappa, poboljsanja anticheate i ostali stvari koje se vezu za ugodniju igru na serveru.

â˜...AntiCheat:
Nas anticheat se zove UGCobra, reaguje na sve moguce koristenje cheatove, hackova, i ostali zabranjeni modifikacija.
Detektije sve vrste kao sto su:Weapon Hack, Speed Hack, Teleport Hack, Money Hack, Air Break, Vehicle Healt Hack, Healt Hack, Armour Hack, JoyPad, zastita od spamma komandi, reklamiranja, zabranjene rijeci.
UGCobra radi na 2 rezima, full rezim rada, i tihi rezim rada. Full rezim rada radi samo kada nema administratora u igri kada nema ko da posmatra igrace on se automatski pali, postavlja vremensku prognozu i ostale naredbe. Tihi rezim rada je kada su vise od 2 admina u igrici koji mogu da vladaju igracima, ali on se ne gasi skroz, on je i dalje strog i prati desavanje igraca sa adminima, i kikca ili banuje ukoliko igrac krsi ili koristi neki od cheatova.

â˜...Reg/Log:
Registracija je veoma lagana, koja je sastavljena iz par koraka, na prvom koraku upiste svoju lozinku, zatim upisete email u slucaju da zaboravite sifru vaseg acounta da vam administracija moze povratiti lozinku, onda upisujete CAPTCHA kod koji se sastoji od slova i brojeva, velika mala slova , kad predjete taj korak dolazi vam korak podesavanja vaseg lika, godine, odakle dolazite, vjeroispovjest, vas stari posao, da li zelite gledati tutorijal, koji zelite skin odabrati imate par skinova pa izaberete koji lici vasem liku.Na registraciji imate muziku da vam ne bude dosadno :).

1.Korak
Ukoliko se slažete sa našim pravilima na serveru, prihvatite da nastavite registraciju, ako se ne slažete server če vas automatski izbaciti..

2.Korak
U Koraku 2. upisete vašu željenu lozinku ili password, mi vam preporučujemo da kombinujete Velika/Mala slova ili slova i brojeve, to če vas osigurati od provale acc. A za svoj Acc vi odgovarate.Lozinka ne može biti manja od 6 i veča od 24 znaka.

3.Korak
U Trečem koraku upisujete svoju aktivni email adresu, razlog što tražimo email adresu je to što u koliko dodje do gubljenja vase lozinke, možete se obratiti našoj administraciji kako bi vam vašu lozinku poslali na vašu email adresu.

4.Korak
Na četvrtom koraku upisujete CAPTCHA sigurnosni kod za registraciju, morate upisati tačna slova koja vam pišu, ukoliko pogrešite vise od 3 puta server če vas izbaciti.

5.Korak
Sada če vam pisati text da pricekate jer je registracija u toku.

6.Korak
Sedmi korak registracija se bliži kraju, ovdje podesite vaš izgled lika, koliko imate godina, iz koje države dolazite, koji je vaš stari posao, borbeni stil, skin, da li želite tutorijal pregledati ili ne. Nakon toga spawnate se na izabranom spawnu. Registracija završava.




â˜...Spawn:
Spawn na nasem server je po nasem misljenju unikata, nismo vidjeli ni na jednom serveru da je tu spawn, nasi mapperi su imapali spawn na neki svoj i unikatan nacin. Odma pored spawna imate autice koji su free za voziti, naravno ne mozete izaci van iz autodroma koji je ograden ogradom. Na spawnu imate Bike Rent gdje mozete iznajmit Biciklo da se odvezete do opstine ili razgledate grad.

Autodrom na spawnu, autici na sudaranje, samo sjedete i vozate se ne naplačuju se.

â˜...Vlasnistva:
Na nasem serveru mozete posjedovati slijedeca vlasnistva:
1. Automobil- Komanda za upravljanjem /vozilo skracenica /v ili /car. Mozete posjedovati samo jedno vozilo, tunirati ga, prodavati drugim igracima, parkirati gdje zelis, promjeniti boju koju zelis, uklonuti tuning s vozila..
2. Motor- Komanda za upravljanje /mo ili /motor. Takodjer samo jedan motor mozete posjedovati, na njemu mozete staviti boju, prodavati, parkirati.
3. Helic/Letilica- Komanda /le ili /letilica. Isto samo jedno mozete posjedovati, mozete mjenjat boju ukoliko default gta daje da se promjeni boja na toj letilici.
4. Plovilo- Komanda /pl ili /plovilo. Mozete samo jedno plovilo posjedovati, parkirati, mjenjati boje, prodavati..
5.Biciklo- Komanda /bi ili /biciklo. Takodje samo jedno mozete imati biciklo, mozete prodati ga drugim igracima, promijenit boju, parkirat.
Ovdje kupujete vasa vozila.

â˜...Organizacije/Mafije/Bande:
Posto nasa skripta koju editujemo ima velik broj organizacija, kad nas je u pokretu samo par njih, ostale su ugasene dok se server ne prosiri i bude imao vise igraca, onda otvaramo sve mafije/bande/organizacije. Lideri imaju komande sa kojim mogu da parkiraju vozila /lparkiraj, svaka mafije/banda/organizacija ima svoj CHAT preko kojeg komuniciraju za RP pljacke, otmice i dogovore. Mafije/Bande se vecinom bave otimanjem, pljackama, dilanjem droge i oruzja, dok Organizacije kao Å¡to su Policija, CSI, Vojska hapse igrače sa Wanted Levelom i naravno Bolnica koja lijeci graÄ'ane.

â˜...Slike Organizacija/Mafija/Bandi:

Policija
-Isključivo pregledaju graÄ'ane, saobracajne kontrole, pomaganje u slucaju ako treba pojačanje, rank 3 hapsi graÄ'ane, dok nizi rankovi idu u kontrole i daju wanted levele ili /su ukoliko bjeze od kontrola, divljaju po ulicama, otimaju novac..
Criminal Scene Investigation
-CSI ima zadatak da pomaže svojim kolegama i štiti gradonačelnika od mafija i bandi, oni hapse igrače sa wanted levelima, istražuju ubistva.
Granicna Policija
-Granicna Policija ima zadatak da otvara i zatvara granice, ostim toga Å¡to rade na granici oni pretresaju one koji izlaze iz Los Santos-a.
Bolnica
-Bolnica Los Santosa liječi graÄ'ane sa komandom /izleci, imaju interijer koji je mappan od strane mapping teama. Dobijaju plate od lidera sedmicno + sto zarade lecenjem.
Sicilian Crime Family
-Sicilan Crime Family je italijanska mafija bave se dilanjem oruzja i droge, igraju warove, lokacija je na brdu iznad los santosa tacnije bijela vila, oznaceni su bijelom bojom..

Wu Tang Family
-Wu Tang Family je kineska mafija, njihov posao je dilanje droge i oruzja, oznašeni su crnom bojom, njihova baza je izmapana vrhunski, tako da bi ličili bas na kinesku kvart.
Gradonaćelnikov Ured
- Gradonačelnik ima posao da upravlja gradom, naravno ima svoje čuvare koji ga čuvaju uz pomoč CSI i PD. Lokacija gradonačelnikovog ureda je u Opstini, označeni su bijelom bojom.

La Cocaina
-La Cocaina se nalazi u Las Venturasu oni proizvode i dilaju drogu. Igraju warove, njihova baza je ograÄ'ena ogradom, tako da drugi ne bi ulazili u bazu. Označeni su kafenom bojom.

Grove Street Family
-GSF je poznata Los Santoska banda, njihova lokacija je u Gantonu (LS), najvise se bave dilanjem droge po malo prodaju oruzja, voze iskljucivo Low Rider vozila jer su siromašni, novac dobijaju od kupovine sjemena na plantazi i prodaje droge.
Los Santos Ballas
-Los Santos Ballas je ljubicasta ulicna mafija lokacija je u Gantonu, uvijek vode svaÄ'e protiv GSF ko je glavni u Gantonu. Bave se dilanjem droge i po malo oruzja, poÅ¡to su siromaÅ¡ni voze low rider vozila.

Shifty Louie Costanza
-SLC je takoÄ'er siromaÅ¡na ulična banda, novac dobijaju od dilanja droge i oruzja, označeni su svetlo plavom bojom, učestvuju u warovima, nalaze se u donjem djelu Los Santosa pored mora.

â˜...Poslovi:
-Poslovi su u non stop update, imamo mnogo poslova koji su poredani po levelu igrača, plate su takoÄ'er u skladu sa levelom, kod nas level 1 ne zaraÄ'uje 5.000$ i viÅ¡e, plate su dovoljne za preživljavanje jednog graÄ'ana sa njegovim radnim stažom. Poslovi se djele na Legalne i Ilegalne, vecina poslova je u opstini dok su ilegalni na mjestima gdje se obavlja posao.
U Legalne poslove spadaju :Diler Droge, Diler Oruzja, Kradljivac Vozila, Dzeparos, Lazni Policajac
U Ilegalni poslovi:
Mehanicar, Zastitar, Elektricar, Botanicar, GraÄ'evinar, Pilot, Kosac Trave, Kamiondzija, Farmer, MasinovoÄ'a, Grobar, Rudar, Pekar, Vozač Brodova, Drvoseča, Dostavljac, Dostavljac Sokova, Ribar, Vozač Autobusa, Detektiv, Dosavljač Pice, PoÅ¡tar, Smetlar.

â˜...Slike:
-Evo vam par slika sa našeg servera.
1.Slika ovo je nas Staff Team..

2.Nas Burg tu je mjesto za zabavu, izmjenjen je skroz i zamjenjen sa starim..

3.Kruzni tok za VineWood..

4.Kruzni tok kod Bolnice, i glavna ulica mappana..

5.Brod i kafic na brodu, tu se možete zabaviti..

6.Los Santos banka, ovdje podižete novac, stavljate i prebacujte na druge račune..


7.Glavna Benzinska, na njoj imate kafic gdje se možete zabaviti.

8.Mehanicarska Radionica i Tehnicki Pregled..





â˜...Zaključak:
Ovaj opis je napisan ukratko jer nije treba da nešto saznate i sami tokom igre na našem serveru, naravno mi ne tjeramo nikoga da igra kod nas ukoliko mu se server ne svidi, mi pozivamo sve igrače na balkanu da se pridruže u koliko vam se server svidi, kod nas su vrata sirom otovrena za sve pa čak i početnike koje čemo načiti igrati RolePlay igru. Ne tražimo mnogo mi smo zadovoljni koliko god igrača bilo, dosta puta smo napadani od strane ''Internet Huligana(hakera)'' ali i to nas nije moglo zaustaviti od nastavka našeg community-a. Voli vas i pozdravlja Ultra Staff Team....
Poslednja Izmena: April 21, 2013, 02:25:57 PRE PODNE od [UG]Ara/AeroX
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996


Hvala :)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996

Opis je ok.. Forum solidan..
Samo je loše to što imate mnogo organizacija...
Ne vidim potrebu da imate toliko bandi i mafija ne početku.. No vaš izbor..
Sretno..


srecno vam

@MAX TRANCE, 2008-2013.

MAPER | SKRIPTER | DIZAJNER | SUBSCRIBE | www.justd-gaming.com | GAMEADMIN [GLAVNI]

Citat: [BD] Lepotić poslato Mart 16, 2013, 10:41:31 PRE PODNE
Opis je ok.. Forum solidan..
Samo je loše to što imate mnogo organizacija...
Ne vidim potrebu da imate toliko bandi i mafija ne početku.. No vaš izbor..
Sretno..


Hvala a za bande/mafije neke nemojau lidera, u finkiciji su 2 mafije i 2 bande i 4 organizcaije :)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996

Sta si uradio ovde promenio ime na nl modu .... srecno

Citat: Dimi poslato Mart 16, 2013, 13:45:12 POSLE PODNE
Sta si uradio ovde promenio ime na nl modu .... srecno


Dodji na server pa vidi sta smo uradili ili idi na forum pa vidi update sto su do sad raÄ'eni..
U svakom slucaju hvala !
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996



Hvala svima :) Posjetite nas !
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996

sretno vam :D

@MAX TRANCE, 2008-2013.

MAPER | SKRIPTER | DIZAJNER | SUBSCRIBE | www.justd-gaming.com | GAMEADMIN [GLAVNI]

NL mod vec u sebi ima dosta toga... Vi ste dodali mozda par poslova (na isti princip, sjedni u auto, odvezi nekamo, dobij zaradu) i napravili nove orge... Ali ajd, sretno vam bilo!

Citat: [BD] Lepotić poslato Mart 16, 2013, 10:41:31 PRE PODNE
Opis je ok.. Forum solidan..
Samo je loše to što imate mnogo organizacija...
Ne vidim potrebu da imate toliko bandi i mafija ne početku.. No vaš izbor..
Sretno..

logično da će imati toliko org. kad su uzeli NL mod i samo preimenovali
-Forum solidan, sretno iako nećete daleko dogurati sa NL modom, danas ima 100 servera sa tim modom, i samo 2-3 su uspjeli