Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Sve ti se fura na LS, imas sada jedan ovdje cenzuriran u Fort Car., jako je dobar, ali vecinom svi su ti u LS-u ;)
Ako zelis dobar RP, znas engleski, otidji u Red Country Roleplay, najbolji RP za mene :)

[quote author=
Maki187 link=topic=70035.msg507962#msg507962 date=1367161567]
Ja koliko znam ne mzoe da obrise, jer to nije dozvoljeno na ovom forumu, znam da je Gagi ranije uvek kontaktirao admine.
[/quote]

moze jedino da obrise e-mail, al onda mu brise sve na sto se registriro  :D :D :D :D
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Citat: Crazyn3ss poslato April 28, 2013, 23:16:12 POSLE PODNE
moze jedino da obrise e-mail, al onda mu brise sve na sto se registriro  :D :D :D :D

Sta si upravo ti izlupetao ?  ???
Poslednja Izmena: April 28, 2013, 23:59:51 POSLE PODNE od [BR]Maki187

[quote author=
Maki187 link=topic=70035.msg508178#msg508178 date=1367186373]
Citat: Crazyn3ss poslato April 28, 2013, 23:16:12 POSLE PODNE

Sta si upravo ti izlupetao ?  ???
[/quote]
probaj obrisat email koji koristis na ovom acc-u pa ces vidit oce postajt acc
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Citat: Milosh_Shomy ãƒ,, poslato April 29, 2013, 09:03:11 PRE PODNE
e Coldplay preko kog programa si napravio ovaj .gif
da ti pise ime i da se raspadne? jel ti to online ili neki program?
photoshop ili aurora 3d(po meni najbolja)
Dobro jutro

Citat: [SX] TiXoR_ poslato April 25, 2013, 12:33:30 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato April 23, 2013, 20:55:23 POSLE PODNE
http://www.youtube.com/watch?v=Ckw5PpEB_EU

Daju mi zabane , banove a opet NE MOZE MI NIKO NISTA! , slusajte pesmicu razvalila je <3 Inace sta radite ovako u slobodno vreme sem dosadjivanje na ovom usranom forumu koji vrvi od mita i korupcije? Organizujte neki strajk ja cu da pomognem <3
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Zajebani smo nema sta? :) Eto 7 dana bio pod banom sada cu jos 7  :D

Da, presao sam sa 601 :D

Inace, meni su svi postovi u mapanje i nigdje vise, da rednovno spamam ko pojedinci sada bi imao 3000 :D

...Neno...

Mujo doso pijan ko letva kuci i legne i u snu se kao probudi i vidi nekog u bijeloj haljini i kaze sta je ovo jesam ja ovo umro ko si ti,ovaj odgovori ja sam sveti petar a ti si umro i u raju si,kaze mujo de me vrati nazad da se barem oprostim od fate,i kaze njemu sveti petar da se samo moze vratiti kao kokos i vrati ga kao kokos.
stvori se mujo u kokosinjcu i dodje do njega pjeto i kaze ti si sigurno nova ovdje kaze mujo jesam,nesto me u stomaku probada kaze pjeto pa nosis jaja a nisi snjela,moras samo mirovati i tako ce proci,i to mujo i uradi
i kad je prvi put izlego on sav srecan osjetio je kako biti majka,drugi put obuzmu ga emocije,treci put taman da snese jaja probudi ga fata i kaze
Ustaj mujo pizda ti materina seres po krevetu

Citat: ...Neno... poslato April 29, 2013, 11:08:44 PRE PODNE
Mujo doso pijan ko letva kuci i legne i u snu se kao probudi i vidi nekog u bijeloj haljini i kaze sta je ovo jesam ja ovo umro ko si ti,ovaj odgovori ja sam sveti petar a ti si umro i u raju si,kaze mujo de me vrati nazad da se barem oprostim od fate,i kaze njemu sveti petar da se samo moze vratiti kao kokos i vrati ga kao kokos.
stvori se mujo u kokosinjcu i dodje do njega pjeto i kaze ti si sigurno nova ovdje kaze mujo jesam,nesto me u stomaku probada kaze pjeto pa nosis jaja a nisi snjela,moras samo mirovati i tako ce proci,i to mujo i uradi
i kad je prvi put izlego on sav srecan osjetio je kako biti majka,drugi put obuzmu ga emocije,treci put taman da snese jaja probudi ga fata i kaze
Ustaj mujo pizda ti materina seres po krevetu

Vic iz zbirke viceva u starom zavetu ...  ;)

...Neno...

Znatel' ko ce biti novi smod ?

HAHAHA, znam za taj dobar je :D

EDIT: Ja ? xD
Poslednja Izmena: April 29, 2013, 11:13:32 PRE PODNE od Markonו

Itekako, a tek si dosao iz zamrzivaca haha :D