Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: TIR poslato Mart 26, 2013, 20:05:11 POSLE PODNE
Dobrovecer momci moji !
Dobro vece,momci kako je kod vas ima li snega?

Nije to taxi,u taxi vozi peugeot uvek,a ovde ovaj vozi micubisi lancer

Nije Taxi sigurno, sad cu ja probati da naÄ'em pa ćeÅ¡ videti :)

Citat: Blaeks poslato Mart 26, 2013, 18:55:51 POSLE PODNE
pozdrav mafijo stara
djesi blaeks mafijo

MARIO WLSECO • KUCNI SERVER • SMECAR

Evo nakon duzeg vremena i ja malo ovde da postujem,
kako je ljudi? Pozdrav Blaeks :D
Poslednja Izmena: Mart 26, 2013, 22:27:06 POSLE PODNE od [BD] Cimbur
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: Blaeks poslato Mart 26, 2013, 20:16:17 POSLE PODNE
Citat: joXy_ poslato Mart 26, 2013, 20:12:47 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Mart 26, 2013, 20:09:59 POSLE PODNE
Citat: joXy_ poslato Mart 26, 2013, 20:04:10 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Mart 26, 2013, 19:04:29 POSLE PODNE
pa odlicno, razmisljao sam i da se ne vratim na forum, ali nekako sam se vratio, imao sam mesec dana da razmisljam :D
Nzm što si se vratio kad si tamo znao da pljuješ administraciju ovog foruma.
stvarno ne znam sta da kazem na ovo, ako ti to znas, sigurno si i ti posecivao to " tamo" zar ne?

uostalom, nisi ti duzan da meni ovde solis pamet, je l tako? tako je, paljba celavi  :-*
Jesam, ne kazem da nisam, udjem 2x mesecno i to je to. Pa naravno da ne znas sta da kazes kad je tako.
ako ti tako kazes, onda je tako

okanite se spominjanja foruma koji ovdje nisu dobrodosli iz vec znanih razloga...

Bleaks je odradio svoje, ako netko ima nesto da kaze onda neka prica sa dokazima, mlacenje prazne slame nas ne zanima!

svatko moze uraditi gluposti, a kazne su tu da se to vise ne ponavlja...

Citat: Dude poslato Mart 26, 2013, 22:46:09 POSLE PODNE
pa odlicno, razmisljao sam i da se ne vratim na forum, ali nekako sam se vratio, imao sam mesec dana da razmisljam :D
stvarno ne znam sta da kazem na ovo, ako ti to znas, sigurno si i ti posecivao to " tamo" zar ne?

uostalom, nisi ti duzan da meni ovde solis pamet, je l tako? tako je, paljba celavi  :-*
Jesam, ne kazem da nisam, udjem 2x mesecno i to je to. Pa naravno da ne znas sta da kazes kad je tako.

okanite se spominjanja foruma koji ovdje nisu dobrodosli iz vec znanih razloga...

Bleaks je odradio svoje, ako netko ima nesto da kaze onda neka prica sa dokazima, mlacenje prazne slame nas ne zanima!

svatko moze uraditi [cenzura]osti, a kazne su tu da se to vise ne ponavlja...
ja razumem moju krivicu, ali ti si mogao biti razumniji, banovao si me na mesec dana, mesec dana brate, da je bilo i 2 nedelje ajde, ali preterao si..

Blaeks, nemoj odma agresivno, oladi malo:)

Citat: Blaeks poslato Mart 27, 2013, 00:20:53 PRE PODNE
kako vi kazete  ::)

Calma brate :S.
Nego, ko ima kakve dobre prijedloge za RP, neka mi pošalje na pm. HARD RP i to mi hitno treba :d.

Citat: Blaeks poslato Mart 26, 2013, 23:22:05 POSLE PODNE
Citat: Dude poslato Mart 26, 2013, 22:46:09 POSLE PODNE

svatko moze uraditi [cenzura]osti, a kazne su tu da se to vise ne ponavlja...
ja razumem moju krivicu, ali ti si mogao biti razumniji, banovao si me na mesec dana, mesec dana brate, da je bilo i 2 nedelje ajde, ali preterao si..
da nisi upleo gottia u to ne bi ni dobio ban... ne vidim zasto si uopce spominjao njega da ce te unbanati, nebitno jel ti prijatelj ili ne, on je odlican kao smod i nitko se s njim ne treba prijetiti...

to je poruka svima, nebitno tko vam je od administracije prijatelj, kad se radi o krsenju pravila, tu prijateljstva nema...