Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Usao sam sada malo na CH, poslije godinu i pol, i svi sto govore da je RP totalno opao, ne slazem se, bilo je dobro na party-u, ima RP-era... I admin tim u roku sec odgovori, a ima 250 igraca

Koji si level tamo ?

Ja hocu neki dobar Engleski server, LS-RP je onako, trebam preko UCP-a, sto me mrzi, a da je RP.

Zna neko ?

Ja igram redovito na Red country RP, treba ucp, ali je malo laksi, 10 level sam tamo, i opet jedva imam auto :)

Ali sto se tice toga, moras znati perfektno engleski, tesko da ces preko /me i /do dobro izrpati ako neznas dobro eng.

...Neno...

Ako vec ocete na neki engleski koji ima prejebenu skriptu i hardcore roleplay,imate San Fierro roleplay,bio sam par puta i stvarno,rp je na vrhuncu kao i skripta,puno unikatnih stvari.

Citat: ...Neno... poslato Mart 25, 2013, 14:34:26 POSLE PODNE
Ako vec ocete na neki engleski koji ima prejebenu skriptu i hardcore roleplay,imate San Fierro roleplay,bio sam par puta i stvarno,rp je na vrhuncu kao i skripta,puno unikatnih stvari.

To je istina , skripta je odlicna , ali LS:RP je odlican , ali strog !
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Ima par mapa , ali skripta , ful puno , ako cemo iskreno ima 3 do 4 velike , ali velike mape na serveru , a skripte , uff.

ado97

LS:RP je jedan od najboljih i tamo bih svakome preporučio da krene igrati ako je voljan RP-ati.

E momci zna li neko da li je slobodno ime Balkan Family,posto koliko se secam postojao je jedan server pod tim imenom,ali vise ne radi..Pa ako neko zna jel bih ga mogao koristiti :)

Da, mogao bi, jer ako to ime vise nije u "  Funkciji " onda mozes.

Ne bi stavio creditse ... :'(

Citat: ....ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Mart 25, 2013, 16:03:34 POSLE PODNE
E momci zna li neko da li je slobodno ime Balkan Family,posto koliko se secam postojao je jedan server pod tim imenom,ali vise ne radi..Pa ako neko zna jel bih ga mogao koristiti :)
Smrte s neom otvaras?:D

Da nubu,sta ti je sad ovo vh xD ajde na skype da se ispricamo