Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

bolje ne ici na tu utakmicu ako zelis jos igrat samo xD

Si lud , idem tamo navijat , I gledati jednu postenu , dobru , fer i korektnu igru , iz KN Uvijek Vatreni su na presici rekli , da organiziraju , bakljadu , ali po pravilima , bez ikakvih problema , bacanja na teren , paljenja stolica itd.
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: TheJok3r poslato Mart 21, 2013, 19:05:55 POSLE PODNE
Citat: elemeNtaL poslato Mart 21, 2013, 14:34:56 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Mart 21, 2013, 12:29:37 POSLE PODNE

Srecno sutra, neka bolji pobedi!

Respect.
Bit će to dobra utakmica.

Utakmica desetljeca Hrvatska ima dobre igrace Modric,Mario,Corluka itd.... Ali ni Srbija nije takav lak protivnik

Sretno Hrvatska necu te gledat jer imam skolu :(

Mi imamo jednu od najboljih odbrana u Evropi i na svetu, Vidic, Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov, samo je problem sto nas selektor to ne ume da iskoristi, kao i to sto jednostavno nije kalibar za selektora jer je izvisio svuda gde je radio, Mihajlovic je bio odlican igra ali selektor nije, covece pa ima toliko kreativnih srednjaka koji igraju u velikim klubovima (Ljajic - Fiorentina, Kuzmanovic - Inter, Matic - Benfika) itd, a niko od njih mu ne igra, covek igra sa 3 zadnja vezna i po pravilu niko od njih ne zna loptu da prosledi napred, sta ces.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Mart 21, 2013, 21:34:28 POSLE PODNE
Citat: TheJok3r poslato Mart 21, 2013, 19:05:55 POSLE PODNE
Citat: elemeNtaL poslato Mart 21, 2013, 14:34:56 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Mart 21, 2013, 12:29:37 POSLE PODNE

Srecno sutra, neka bolji pobedi!

Respect.
Bit će to dobra utakmica.

Utakmica desetljeca Hrvatska ima dobre igrace Modric,Mario,Corluka itd.... Ali ni Srbija nije takav lak protivnik

Sretno Hrvatska necu te gledat jer imam skolu :(

Mi imamo jednu od najboljih odbrana u Evropi i na svetu, Vidic, Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov, samo je problem sto nas selektor to ne ume da iskoristi, kao i to sto jednostavno nije kalibar za selektora jer je izvisio svuda gde je radio, Mihajlovic je bio odlican igra ali selektor nije, covece pa ima toliko kreativnih srednjaka koji igraju u velikim klubovima (Ljajic - Fiorentina, Kuzmanovic - Inter, Matic - Benfika) itd, a niko od njih mu ne igra, covek igra sa 3 zadnja vezna i po pravilu niko od njih ne zna loptu da prosledi napred, sta ces.
Slažem se u potpunosti sa tobom Gotti.
Dok je bio selektor Antić znalo se barem kod koga je lopta.

Ako sutra vasi pobjede skidam kapu :) Al sumnjam  :-*
Old School
Since: 2011

Ovo sto je Gottinho rekao je istina. Navijam za Hrvatsku , ali imam respekt prema svima . Srbija , kao Srbija ima kvalitetne igrace , a pogotovo obrana , igraci su visoki/snazni/znaju tehnicirati ... Ja imam Respect , iako Srbija dobije, Fair Play , neka bude, i pobjenik ce biti onaj bolji !
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Boris Spice

Opaa pocelo ustimavanje runnera :D

Na golu Brkić; u zadnjoj liniji Ivanović, Subotić, Nastasić i Kolarov; vezni red Radovanović, Ignjovski, Stevanović i Tošić; u napadu Đuričić i Šćepović.

Boze pomozi
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

ado97

Večeras će da bude gusto :)

Odsutan sam do 25.3

...Neno...

Citat: Gotti747 poslato Mart 22, 2013, 12:58:36 POSLE PODNE
Na golu Brkić; u zadnjoj liniji Ivanović, Subotić, Nastasić i Kolarov; vezni red Radovanović, Ignjovski, Stevanović i Tošić; u napadu Đuričić i Šćepović.

Boze pomozi
Ja sam bio u cudu kad sam vidio kakav ce sastav izvesti.
Pa ovo je sigurno presudan mec,i on ovo izvede,ovakav sastav.
Ovo je isto ko da ja na utrci F1 uzmem Ficu i idem protim ostalih.

Odlicna utakmica, fer korektna i ono najvaznije - sportska, bez vrijedanja

Cestitke Srbiji ali sto je je bolji smo :D

Još 45 min , Bosna-Grčka <3

...Neno...

Citat: Don Coñellâ,,¢ poslato Mart 22, 2013, 19:57:52 POSLE PODNE
Odlicna utakmica, fer korektna i ono najvaznije - sportska, bez vrijedanja

Cestitke Srbiji ali sto je je bolji smo :D
Mihajlovic je sve sje.bao sa sastavom koji je izveo.
Imali smo sansu pred kraj meca da smanjimo na 2-1 ali nismo iskoristili.
Ali svejedno,drago mi je sto nije bilo bakljade i ostalog.