Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Sixx poslato Mart 19, 2013, 20:52:25 POSLE PODNE
Ima ko SERIAL NUMBER za Photoshop CS6 Extended

Tesko da ces naci serial, to se radi preko posebnih patch-eva, u tvome slucaju datoteka po imenu "amtlib.dll", ali necu vise nista govoriti posto je warez zabranjen

Citat: Sixx poslato Mart 19, 2013, 20:52:25 POSLE PODNE
Ima ko SERIAL NUMBER za Photoshop CS6 Extended

Potraži neki torrent, možeš naći već sve spremno za upotrebu.

@ #P!xeL - A najbolje ti je staviti cenzuru na forumu za sve moguće stranice koje predstavljaju neku gaming zajednicu. Najbolje ćeÅ¡ se zaÅ¡tititi tako. Jer vazda je bilo i biće pacijenata koji ne znaju niÅ¡ta drugo već sebe reklamirati po tuÄ'im forumima i stranicama...Nažalost.

Kad zavrsim ovaj projekt na kojem radim a radi se o Zatvoru u Arei 51 koji ce biti ubacen u Condition Roleplay scriptu, mislim da onda mogu slobodno reci da je to jedan najboljih zatvora predstavljenih na Balkanu.

ado97

Đesi saurone ped.erčino stara :D nema te ko para :D
Follow me na Instagram @sixmatic

Citat: elemeNtaL poslato Mart 20, 2013, 15:43:42 POSLE PODNE
Å ta ima ?
Kako ide ?
Elemental šta ti misliš kad dobijaš ban da si tek tako bez razloga dobiješ, čovječe oćeš već jednom pročitati pravila, evo brojim ovo ti je u GL 30 put da jedno te isto pišeš, pročitaj već jednom pravila, zar je toliko teško ? čuj šta ima kako ide, jbt ideš mi ti na živce kad ti je svaki post u GL isti

Srecno sutra, neka bolji pobedi!
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Bravo Gotti,milo mi je da ima neko ko nije politicki zatupljen,no opet tesko ce se smiriti ova nesloga medju balkancima..
Takodje zelim srecu na utakmici,bice to teska utakmica  :) :)

Vidjet ćete sutra kako Bosna razvaljuje Grčku  :-*

...Neno...

Citat: Gotti747 poslato Mart 21, 2013, 12:29:37 POSLE PODNE

Srecno sutra, neka bolji pobedi!
Tako je.  :)

Balkanski El Klasiko..Jedva cekam,bice gusto. 8)

ado97

22.3.1994. - Moj rodendan , putovanje u Zagreb , na jedno postenu tekmu!
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢