Andreas Gaming RolePlay [www.andreas-gaming.info]

Započeo [NL]Mirkec, Mart 13, 2013, 15:27:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

PoÅ¡tovani igrači,pre svega želeo bi da vam kažem par reči pre nego Å¡to počnem sa opisom GameModa. Andreas Gaming Community je osnovan pre oko mesec dana. Kada smo prvi put otvarali,nedelju dana smo imali večernji prosek izmeÄ'u 35 & 45,ali onda su drugi igrači otvorili servere ,podelili pozicije i mi smo samim tim izgubili prosek. No,odlučili smo da zaključamo server,ubacimo novi mod koji smo sredili. O njemu viÅ¡e možete pročitati u opisu.

Otvaranje servera: petak [20:30] Forum: www.andreas-gaming.info. Opis će biti u 2 varijante: [1] Slike + tekst. [2] Tekst.

OPIS ... [1] Slike + tekst.
~SPAWN~
->Nakon logina/registracije na server,stvorićete se ovde(ukoliko niste u nekoj org/mafiji/bandi). Nakon svake smrti,stvarate se u bolnici i čekate pola minuta,te izlazite napolje i snalazite se RP načinom za dalji tok igre.

~BANKA~ SPOLJAÅ NJOST~
Kao što vidite,ispred banke ima poveći parking gde možete ostvaiti vozilo dok sve u banci. Zabranjeno je poduže zadržavanje jer će Vas šlep služba kazniti.

~BANKA~UNUTRAÅ NJOST~
Ukoliko nemate karticu ,doÄ'ite u banku i napravite se. TakoÄ'e u banci kontroliÅ¡ete sav vaÅ¡ novac koji ste zaradili. Predlažemo vam da držite novac na računu zbog svakokakvih lopova.

~OPÅ TINA~UNUTRAÅ NJOST~
U opÅ¡tini se deÅ¡avaju bitne stvari za VaÅ¡ IG život. Ovde plaćate račune,pravite pasoÅ¡ & ličnu. TakoÄ'e imate vrata levo,tačnije zavod za urbanizaciju, i tu kupujete/prodajete/iznajmljujete neke kuće/stanove. Naravno potreban Vam je pin kod koji vidite na /pinkod da bi ste radili dalje. U meÄ'uvremenu je dodana kupovina mobilnog & GPS ureÄ'aja unutar opÅ¡tine. Slika zavoda urbanizacije:

‚~VULKANIZER~
Ukoliko Vam je buÅ¡na 1 ili viÅ¡e guma,doÄ'ite ovde i popravite je/ih. Lokacija: levo od mesta spawna.

~AUTO PERIONICA~
Ukoliko mislite da VaÅ¡em autu koji vozite treba pranje,doÄ'ite ovde i operite ga. Lokacija: Benziska pumpa i blizini kolodvora.

~TEHNIÄŒKI PREGLED VOZILA~
Nakon nekog vremena,vašem vozilu će biti potreban tehnički pregled koji možete obaviti ovde. Lockacija: blizina taksi stanice (kolodvor).

~REGISTRACIJA VOZILA/TABLICE & DOZVOLA ZA ORUŽJA~
Ukoliko trebate da registrujuete vozilo učinite to ovde. TakoÄ'e važi za tablice i dozvolu za oružja. Lokacija: unutar PD-a.

~TUNING VOZILA~
Ukoliko želite da tunirate Vaše vozilo ,i da se "kurčite" po gradu ,učinite to baš ovde. Lokacija: blizina taksi stanice (kolodvor).

~AUTOÅ KOLA~
Ukoliko želite izbeći sukob sa policijom zbog nedostatka vozačke dozvole,položite ovde. Za polaganje potrebna lična karta.

~ZLATARA~
Ukoliko želite da kupite sat,učinite to ovde. Lokacija: iznad oglašavanja.

~PROLAPS~
Ukoliko želite biti u trendu sa modernim kapama,nabavite sebi kapu upravo ovde.

~SLADOLED~
Ukoliko vam je vruće,osvežite se jednim sladoledom. Frižideri sladoleda se nalaze na više mesta u gradu.

~PARKING ZA STANOVE~
Ovaj parking važi samo za par stanova u ovoj okolini.

~KUĆA/STAN & FIRMA SISTEM~
->KUĆA:

->STAN:

->FIRMA:

~LISTA KOMANDI~
Sve potrebne komande možete pronaći na /komande.

OPIS ... [2] Tekst.
Na svakom pay dayu ,morate da platite račun (u opštini,komanda: /racuni) , u suprotnom nećete dobiti pay ,a možete i biti kaženjeni od strane vlade. Što se tiče org/mafiji/bandi ,ne želim redom da ih nabrajam,njih možete videti na serveru. Naravno ovo su samo neki delovi Gamemoda,ima tu još dosta stvari. No nadamo se da ćete nas posetiti i ostati sa nama. Tema za vraćanje statsa će biti otvorena pred otvaranje servera. Na modu ima samo Administratora ,i njih će biti više jer više nema GameMastera ,jer smatramo da nisu potrebni.

_____| NAPOMENA |_____
Zamolio bi Vas da ne prozivate server i slično. Uz veliko poštovanje...
AG Staff tim.
Northern Lights is back! | nlsamp.com

5.196.162.97:7777

ado97

Ima li ste NL mod sada ste napravili neki drugi ili ste editovali to ne znam uglavnom je dobar sve

8/10.

Hvala! Posetite nas..  :D

CitatForum: www.andreas-gaming.info

Obicna MySticJade tema.

Citat~BANKA~ SPOLJAÅ NJOST~

Spoljasnost ? Ne znas da se to zove eksterijer ? Majko moja.

Citat~BANKA~UNUTRAÅ NJOST~

Valjda interier ?  ???

Citat~AUTO PERIONICA~

Perionica ? Ostavi SA:MP, ici uci padeze.

Mod edit Vargas RP, ne svidja mi se, nista niste uradili, a jos ime ...

Sretno.

0/10 ... promnjeno ime viva rp... tj mod koji je edit od vargasa

Nije samo to.. Nije niÅ¡ta mnogo raÄ'eno ali dovoljno da olakÅ¡a igru. Na modu je već sve rp..

Citat: Markonו poslato Mart 13, 2013, 19:11:17 POSLE PODNE

Obicna MySticJade tema.

Valjda interier ?  ???

Citat~AUTO PERIONICA~

Sretno.
Markoni,ne pravi se pametan,imas 10 god  i kenjas tu.

Citat: Marko_Ilic poslato Mart 14, 2013, 17:09:24 POSLE PODNE
Markoni,ne pravi se pametan,imas 10 god  i kenjas tu.

Siguran ? Ti ne umes ni avatar da postavis, o ostalome pricati necu, tako da ne brukaj sam sebe, a ne znas ni sta pricas  ;)

Citat: [BG]S-line poslato Mart 14, 2013, 18:36:36 POSLE PODNE
Nema od ovoga ništa, sretno.

Pametan covek to objasni u 3-4 reci.

Citat: Markonו poslato Mart 13, 2013, 19:11:17 POSLE PODNE

Obicna MySticJade tema.

Valjda interier ?  ???

Citat~AUTO PERIONICA~

Sretno.

Perionica je dobro napisao -.-.

Srecno...