Lock

Započeo turker_kc, Maj 23, 2010, 13:34:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

nastoe

Mene da se pita, ja bih napravio ban svima ovima "pobunjenicima" jer ovdje bi se trebala postivati odluka admina, a ne gledajte sta smo napravili sada od ovog foruma.

Za ove koji imaju nesto za savjetovati, zalit se postoji topic i za to.
Poslednja Izmena: Maj 23, 2010, 14:32:47 POSLE PODNE od ExtremePower

turker_kc

Citat: http://hr.wikipedia.org/wiki/KomunizamKomunizam su definirali Karl Marx i Friedrich Engels 1848. u knjižici s naslovom "Komunistički manifest" koja je bila prvo objavljena u Londonu. Komunistički manifest je definirao utopiju - komunizam gdje svi rade i uzimaju prema svojim potrebama, a u takvom društvu ne postoji privatno vlasništvo, kapitalizam a ni država. Mnoge ideje koje su Marx i Engels iznjeli nisu bile nove i one su se pojavile prije u dijelima Platona ("Država"), te u dijelu sir Thomasa Morea ("Utopija"), no oni su uskadili te ideje s tadašnjim vremenom i shvaćanjima.

Citat: ExtremePower poslato Maj 23, 2010, 14:32:00 POSLE PODNE
Mene da se pita, ja bih napravio ban svima ovima "pobunjenicima" jer ovdje bi se trebala postivati odluka admina, a ne gledajte sta smo napravili sada od ovog foruma.

Dokazuješ moju tvrdnju navedenu na prvoj stranici...

Citat: Panda poslato Maj 23, 2010, 14:33:11 POSLE PODNE
Citat: http://hr.wikipedia.org/wiki/KomunizamKomunizam su definirali Karl Marx i Friedrich Engels 1848. u knjižici s naslovom "Komunistički manifest" koja je bila prvo objavljena u Londonu. Komunistički manifest je definirao utopiju - komunizam gdje svi rade i uzimaju prema svojim potrebama, a u takvom društvu ne postoji privatno vlasništvo, kapitalizam a ni država. Mnoge ideje koje su Marx i Engels iznjeli nisu bile nove i one su se pojavile prije u dijelima Platona ("Država"), te u dijelu sir Thomasa Morea ("Utopija"), no oni su uskadili te ideje s tadašnjim vremenom i shvaćanjima.

Citat: ExtremePower poslato Maj 23, 2010, 14:32:00 POSLE PODNE

Dokazuješ moju tvrdnju navedenu na prvoj stranici...

upravo tako...

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

nastoe

Nije mi u interesu biti na icijoj strani, samo ne zelim vise ovakve teme na ovom forumu, sta se imas sada ti buniti ti i vas nekolicina i pogledaj na sta ovaj forum lici, imas adimina nekoliko posalji im PM sa prijedlogom i to je to a ne tu u ovakve diskusije ulaziti.

Zivcirate me s ovakvim temama ti si za ovog ovaj za ovog nitko nece popustiti i dolazi do svade, admin/smod zakljuca temu i ODMAAA vi "mi nemamo pravo na svoje misljenje"
Poslednja Izmena: Maj 23, 2010, 14:36:56 POSLE PODNE od ExtremePower

Citat: ExtremePower poslato Maj 23, 2010, 14:35:15 POSLE PODNE
Nije mi u interesu biti na icijoj strani, samo ne zelim vise ovakve teme na ovom forumu, sta se imas sada ti buniti ti i vas nekolicina i pogledaj na sta ovaj forum lici, imas adimina nekoliko posalji im PM sa prijedlogom i to je to a ne tu u ovakve diskusije ulaziti.

i sta ce rec ne i bit ce gotovo...

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

turker_kc

Citat: ExtremePower poslato Maj 23, 2010, 14:35:15 POSLE PODNE

To je točno ono što ja navodim na prvoj stranici, zataškavaj samo, lockaj i banaj, to je sve, a ne da se problem riješi raspravom lol

Correlli

Citat: Panda poslato Maj 23, 2010, 14:22:25 POSLE PODNE
Nisam jebeni slovenac -_-
Hvala što si mi dao na znanje, jer ja sam stvarno mislio da si Slovenac. ::) Ako ne razumiješ slovenski, onda si traži na hrvatskom jeziku.

Citat: galeb poslato Maj 23, 2010, 14:22:46 POSLE PODNE
gle ja svoj potpis promijenim u roku od 10 minuta tek toliko da si napravim ili pawn ili gta sig....
isto tako i avatar... ja samo podrzavam pandu i razora....
Prvo si počeo govoriti o takvim potpisima a sad govoriš kako je to samo na kratko. Podržaji koga hočeš, ali ja sam rekao da ekstremno-nacionalističkih zastava NEĆU pustiti na forum.

Citat: Panda poslato Maj 23, 2010, 14:25:46 POSLE PODNE
Jesi možda pročitao Komunistički manifest ?

"Povijest svih do sada postojećih društava je povijest borbe klasa." Njegov cilj je bio stvaranje besklasnog društva.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Komunisti%C4%8Dki_manifest
Ne trebam čitati da znam kakve sve zločine su pravili..

Citat: Panda poslato Maj 23, 2010, 14:36:34 POSLE PODNE
To je točno ono što ja navodim na prvoj stranici, zataškavaj samo, lockaj i banaj, to je sve, a ne da se problem riješi raspravom lol
Ne znam o kakvom zaključavanju, brisanju i bananju govoriš, jer razgovaramo već dugo i ništa od navedenog se nije desilo.

I svi vi koji podržavate komunizam, slobodno možete otiči sa ove zajednice, jer ova zajednica nema ništa sa komunističkim demagogijama.
Poslednja Izmena: Maj 23, 2010, 14:38:38 POSLE PODNE od Don Correlli

turker_kc

Citat: Don Correlli poslato Maj 23, 2010, 14:36:39 POSLE PODNE
Hvala što si mi dao na znanje, jer ja sam stvarno mislio da si Slovenac. ::) Ako ne razumiješ slovenski, onda si traži na hrvatskom jeziku.

gle ja svoj potpis promijenim u roku od 10 minuta tek toliko da si napravim ili pawn ili gta sig....
Prvo si počeo govoriti o takvim potpisima a sad govoriš kako je to samo na kratko. Podržaji koga hočeš, ali ja sam rekao da ekstremno-nacionalističkih zastava NEĆU pustiti na forum.

"Povijest svih do sada postojećih društava je povijest borbe klasa." Njegov cilj je bio stvaranje besklasnog društva.

Ne znam o kakvom zaključavanju, brisanju i bananju govoriš, jer razgovaramo već dugo i ništa od navedenog se nije desilo.

I svi vi koji podržavate komunizam, slobodno možete otiči sa ove zajednice, jer ova zajednica nema ništa sa komunističkim demagogijama.

A dobro ako si ti slovenac to ne znaći  da sam i ja -_-

Nemoras pustiti, ali zasto onda druge dopustas ?

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

nastoe

Citat: Panda poslato Maj 23, 2010, 14:39:37 POSLE PODNE

A dobro ako si ti slovenac to ne znaći  da sam i ja -_-
Opet pravis provokaciju, covjek 1000 puta rekao da nije slovenac, a ti ga sada provociras, to sto ga na rijećima nemozes dobiti pa odmah moras na provokaciju
Poslednja Izmena: Maj 23, 2010, 14:44:05 POSLE PODNE od ExtremePower

Correlli

Citat: Panda poslato Maj 23, 2010, 14:39:37 POSLE PODNE
A dobro ako si ti slovenac to ne znaći  da sam i ja -_-
Znam da takvim kao Å¡to si ti treba ponoviti 100x: nisam Slovenac. :)

Citat: galeb poslato Maj 23, 2010, 14:39:56 POSLE PODNE
Nemoras pustiti, ali zasto onda druge dopustas ?
Koje druge? Zastave i grbove današnjih država/entiteta/dijaspora? Zato jer te zastave i grbovi ne šire mržnju, eto zašto.
Poslednja Izmena: Maj 23, 2010, 14:58:22 POSLE PODNE od Don Correlli