[POMOC]Kapije i vrata problem

Započeo Denis_Lapi, Mart 09, 2013, 12:40:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Raven's (prebacio sam ga u 0.3x) )(koristim stream)
Detaljan opis problema:Problem je u kapijama i vratima otvaraju se nekako [cenzura]o rotiraju se,uvrcu...na svakakve nacine samo ne kako treba.
Citao sam neke komentre neki pricaju da treba novi stream neki da treba da se promene brojke pa nzm sta da radim (ako treba stream da se skine novi molio bih neki link i malu pomoc kako da ubacim to u Skriptu jer meni stalno u GamePenel pise da je nadjen neki erorr cim ubacim novi stream)..Eto problema molio bih pomoc,ako ste dobre volje pomognite  :)
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):// Slikacu ako treba nije problem :D
Poslednja Izmena: Mart 09, 2013, 12:40:40 POSLE PODNE od denis_lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Jel znas mozda kako to da ubacim sta sa onog linka sta kopiram..ako moze malo pomoc do sad ovo nisam radio nisam imao takvih problema :)

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Pa ok ,ali kako da ga ubacim sta da copy u koji folder samo mi to objasnite  :'(

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

https://code.google.com/p/samp-streamer-plugin/downloads/list

Eto ti link i sada skines .. Extractiras ga
Ides gdje ti je folder od srva .. ubacis plugis Streamer
U server.cfg u liniji "plugins" dodas streamer

To ti je to =D
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

Kod mene i dalje ne radi kad ubacim novi Streamer izbrisu mi se svi pokretni objekti i u GamePanel mi se pajave neki erorri  :'(

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Jel moze neko da mi pomogne da ne brisme GM za dzabe...nece mi vec sam reko da mi se brisu objekti cim ubacim novi Stream  :'(

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com