[pomoc]libmysqlclient_r.so.16

Započeo Mr.Glavonja, Mart 07, 2013, 22:39:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Ovako ubacio sam gamemod na panel, ubacio databazu, sredio mysql u gamemodu sve sto treba navesti medju javlja mi eror
Skripta koju koristim:N L
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):
Loading plugin: mysql.so
[22:27:15] Failed (libmysqlclient_r.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory)
[22:27:15] Loaded 5 plugins.de]
Poslednja Izmena: Mart 07, 2013, 22:39:32 POSLE PODNE od Mr.Glavonja
Server IP: 193.192.59.222:7778
Forum: Uskoro
TeamSpeak: Uskoro!
Otvorenje: 27.02.2014

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ne razumem se bas najbolje u mysql,ali koliko mogu da vidim,ne moze da ti pronadje ovaj fajl :
libmysqlclient_r.so.16

Pa to znam ija al sta je uzrok tome, ubacio sam mysql plugin

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Pa nemas ovaj fajl koji sam naveo..Probaj sa neta da skines..

Evo sad sam pretrazivao malo po netu,moras skinuti libmysqlclient_r.so.16, i staviti ga u  /usr/lib/, ali ne znam odakle da ga skines  :-\
Takodje probaj da restartujes comp,pa onda ponovo pokrenes,neki kazu da je uspjelo...
Poslednja Izmena: Mart 08, 2013, 10:06:00 PRE PODNE od Streetboy

Nije kucni host vec na panel sam ubacio gm

Streetboy

*

Citat: Streetboy poslato Mart 08, 2013, 09:58:14 PRE PODNE

Evo sad sam pretrazivao malo po netu,moras skinuti libmysqlclient_r.so.16, i staviti ga u  /usr/lib/, ali ne znam odakle da ga skines  :-\

Citaj sve,a ne samo ono sto ti odgovara...
Ovaj problem su imali i na samp official forumu,pomogao im je neki beta tester,mada vidim da je malo teze to napraviti..

Streetboy

*