Razlika AddStaticVehicle i AddStaticVehicleEx

Započeo strahinja, Mart 05, 2013, 15:41:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GTARP
Detaljan opis problema: Koja je razlika izmeÄ'u Razlika AddStaticVehicle i AddStaticVehicleEx
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

AddStaticVehicle - Razlika je što se ova vozila ne respawnaju automatski nakon zadanog vremena i maksimum je 100 statičnih vozila.
AddStaticVehicleEx - Razlika je Å¡to se ova vozila respawnaju automatski nakon zadanog vremena i maksimum je 2000 vozila, i jedino ovom naredbom se mogu kreirati vlakovi i tramvaji.
CreateVehicle - Razlika je Å¡to se ova vozila respawnaju automatski nakon zadanog vremena i maksimum je 2000 vozila s ovom naredbom se ne mogu kreirati vlakovi i tramvaji.
Kristijan Stipić

Citat: Slay_ poslato Mart 05, 2013, 15:47:12 POSLE PODNE
AddStaticVehicle - Razlika je što se ova vozila ne respawnaju automatski nakon zadanog vremena i maksimum je 100 statičnih vozila.
EDIT: NISAM DOBRO VIDIO  :P
Poslednja Izmena: Mart 05, 2013, 15:51:39 POSLE PODNE od [X]Low

Ne griješim, napisao sam automatski, na to mislim da kada spawnaš vozilo i ostaviš ga negdje neće se automatski respawnati
Kristijan Stipić

Citat: Slay_ poslato Mart 05, 2013, 15:47:12 POSLE PODNE
AddStaticVehicleEx - Razlika je Å¡to se ova vozila respawnaju automatski nakon zadanog vremena i maksimum je 2000 vozila, i jedino ovom naredbom se mogu kreirati vlakovi i tramvaji.
CreateVehicle - Razlika je Å¡to se ova vozila respawnaju automatski nakon zadanog vremena i maksimum je 2000 vozila s ovom naredbom se ne mogu kreirati vlakovi i tramvaji.

odakle ti to za maksimum za AddStaticVehicle? ja nigdje to nisam vidio...

To iskreno nisam siguran ali sam čitao još prije na samp forumu nešto o tome kada se bio pojavljivao nekakav bug sa vozilima da su nestajali u drugi vw i int kada je korišteno preko 100 statičnih vozila, vjerojatno nije točno, ali napisao sam za svaki slučaj pa neka radže stavi veći delay u staticEx
Kristijan Stipić

Citat: Slay_ poslato Mart 05, 2013, 16:00:15 POSLE PODNE
To iskreno nisam siguran ali sam čitao još prije na samp forumu nešto o tome kada se bio pojavljivao nekakav bug sa vozilima da su nestajali u drugi vw i int kada je korišteno preko 100 statičnih vozila, vjerojatno nije točno, ali napisao sam za svaki slučaj pa neka radže stavi veći delay u staticEx

hm, vidis nisam znao za to...

ja imam oko 800 takvih u modu, bas cu vidjet ima li kakve razlike ako stavim ex...

Citat: Dude poslato Mart 05, 2013, 16:02:06 POSLE PODNE
hm, vidis nisam znao za to...

ja imam oko 800 takvih u modu, bas cu vidjet ima li kakve razlike ako stavim ex...

Nisam niti ja znao dok nisam napravio jednom cos sustav i kada god kupim vozilo spawna se i onda sjednem u to vozilo i npr. odvozim se do spawn mjesta i tamo mi nema nikakvih vozila, onda se vratim tamo di su bila ostala vozila, nema ni njih, izaÄ'em iz vozila i nestane mi u drugi int,vw. Resestiram server, sve normalno. Onda sam promijenio u staticEx i nije viÅ¡e bilo problema.

S druge strane imao sam mod gdje sam koristio samo static i nisam imao nikakvih problema, pa sada ne mogu sa sigurnošću reći dali je tvrdnja točna ili nije, ali bolje biti na oprezu :)
Kristijan Stipić

Nisam ni ja znao to oko limita, svaki dan naucis nesto novo. :)

Mislim da je autor dobio odgovor i zato tu ide lock.

Last nick: Paradox